Το Patch 1.5 του Overwatch θα φέρει τις πρώτες αλλαγές στο σύστημα αναφορών - VideoGamer.gr
overwatch videogamer.gr
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το Patch 1.5 του Overwatch θα φέρει τις πρώτες αλλαγές στο σύστημα αναφορών

Πολλοί χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με το τρέχων σύστημα αναφορών στο Overwatch. Η Blizzard συμφωνεί ότι όντως θα πρέπει να βελτιωθεί.

Εξ’αιτίας της φύσης του παιχνιδιού, είναι πολύ εύκολο για κάποιον να κάνει report έναν συμπαίχτη του επειδή κάνει κάτι που δεν του αρέσει ή να κατηγορήσει τους αντιπάλους του ότι είναι ανάγωγοι. Ας μην ξεχνάμε και εκείνους που απλώς δεν έχουν καλή διάθεση και αποφασίζουν να ξεσπάσουν στο παιχνίδι ή αυτούς που κάνουν report άλλους επειδή χρησιμοποιούν υπερβολικά δυνατούς χαρακτήρες.

Dr. Junkenstein Overwatch

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για το τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί το σύστημα της Blizzard. Μέχρι τώρα, αν ένας χρήστης λάβει πολλά reports τότε του αφαιρείται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το in-game voice chat σύστημα.

”Δουλεύουμε αυτή στην στιγμή στο να βελτιώσουμε το σύστημα αναφορών”, δηλώνει ο διευθυντής του παιχνιδιού. ”Θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι όλες οι αλλαγές που σκοπεύουμε να κάνουμε έρθουν στο παιχνίδι. Ξεκινώντας με το Patch 1.5, οι χρήστες θα αρχίσουν να βλέπουν τις πρώτες αλλαγές”. Είναι όντως ώρα να αρχίσει η Blizzard να παίρνει πιο πολύ στα σοβαρά  την διαχείριση της κοινότητας. Όπως και στα πιο πολλά online παιχνίδια, έτσι και η κοινότητα του Overwatch μπορεί μερικές φορές να γίνει…ανεξέλεγκτη. Οπότε, καλό είναι να ληφθούν μέτρα που να την περιορίζουν όποτε χρειάζεται. Με λίγα λόγια, πρέπει να αρχίσουν να ”μοιράζονται” οι κατάλληλες τιμωρίες.

Ας ελπίσουμε ότι η Blizzard θα καταφέρει να φέρει ένα καινούργιο, πιο λειτουργικό σύστημα στον νεώτερο της τίτλο. Αν και δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του 1.5 Patch ακόμη, είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ότι θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2016.

overwatch videogamer

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016