Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ώρα του φετινού The Game Awards 2016 - VideoGamer.gr
The Game Awards 2016
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ώρα του φετινού The Game Awards 2016

Ακόμη μια χρονιά έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος της. Με πολλά παιχνίδια φέτος να έχουμε στην αγορά και πολλούς τίτλους φυσικά να έχουν αναδειχθεί. Αν και υπάρχουν και οι τίτλοι που βρίσκονται ένα ”σκαλί” ποιο πάνω από τους άλλους. Έτσι λοιπόν όπως μπορεί να καταλάβατε πλησιάζει η ώρα των φετινών The Game Awards 2016.

Φυσικά για ακόμη μια χρονιά το event θα του παρουσιάσει ο Geoff Keighley με την ημερομηνία του event να είναι πρώτη Δεκεμβρίου. Όμως το event για εμάς λόγω διαφοράς ώρας θα είναι ξημερώματα 2ας Δεκεμβρίου και πιο συγκεκριμένα στις 3:00. Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι και φέτος αναμένεται ξενύχτι για αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν live το εν λόγω event αλλά και για εμάς.

game-awards

Φυσικά όταν πλησιάζουν οι μέρες θα σας δώσουμε Link καθώς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το event live από Youtube, Twitch, Facebook, Twitter ακόμη και από το Snapchat.

Εκεί εκτός από τα Game Awards θα έχουμε και παγκόσμιες πρεμιέρες αλλά και νέα trailer από παιχνίδια που περιμένουμε. Η συντακτική ομάδα του VideoGamer Greece Θα είναι εκεί για να καλύψει όλα τα νέα και τις ειδήσεις του event. Ας ελπίσουμε λοιπόν να έχουμε ένα ωραίο show και όμορφες ανακοινώσεις.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greeece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ