Όλες οι πληροφορίες που μάθαμε σχετικά με το Nintendo Switch - VideoGamer.gr
maxresdefault 5 ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλες οι πληροφορίες που μάθαμε σχετικά με το Nintendo Switch

H Nintendo σήμερα τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) έκανε ένα event με σκοπό φυσικά να κάνει την παρουσίαση του Nintendo Switch. Φυσικά εν τέλη φάνηκε η εταιρεία ότι μας κάλυψε από τα πάντα. Από ημερομηνία κυκλοφορίας μέχρι τεχνικά χαρακτηριστικά Για πάμε να τα δούμε λοιπόν.

Το Nintendo Switch λοιπόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Μαρτίου 2017 στην τιμή των $299 σε Αμερική, Καναδά, Ιαπωνία αλλά και πολλές χώρες της Ευρώπης.

nintendo-switch_9

Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά το Nintendo Switch θα διαθέτει μια οθόνη 6,2 ιντσών με ανάλυση 720p. Η όλη δουλειά του dock θα είναι να φορτίζει το παιχνίδι στην τηλεόρασή μας. Ο αποθηκευτικός χώρος της κονσόλας θα είναι 32GB και θα υπάρχει φυσικά δυνατότητα επέκτασης μέσω microSDXC και microSDHC. Εκτός από αυτό το dock διαθέτει θύρες USB οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φορτιστούν αξεσουάρ.

Το Online κομμάτι ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε πως θα κινηθεί η εταιρεία σε αυτό και επιτέλους ήταν κάτι που επίσης απαντήθηκε. Το Nintendo Switch θα παρέχει δωρεάν online υπηρεσία για το multiplayer μόνο στην αρχή όμως. Από το φθινόπωρο του 2017 η υπηρεσία θα μετατραπεί και θα γίνει επί πληρωμή. Σαν αντάλλαγμα οι χρήστες θα παίρνουν κάθε μήνα έναν τίτλο NES ή SNES αλλά δωρεάν για μόνο ένα μήνα.

nintendo-switch-joy-con

Η μπαταρία του Nintendo Switch θα έχει διάρκεια από 3 μέχρι 6 ώρες και φυσικά αυτό θα έχει σχέση και με το παιχνίδι που παίζετε εκείνη την ώρα. Ο αριθμός των Joy-Con χειριστηρίων που θα μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα είναι 8. Η αγορά ενός set από Joy-Con θα ανέρχεται στα $80.

Φυσικά υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς ενός παραδοσιακούς χειριστηρίου με την τιμή του ανέρχεται στα $70.

Τέλος να πούμε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει region locking που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια στην κονσόλα σας ανεξαρτήτων από που τα έχετε αγοράσει.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ