Όλες οι πληροφορίες για το Star Wars: Squadrons - VideoGamer.gr
5jz6d0bu9q451
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλες οι πληροφορίες για το Star Wars: Squadrons

To Star Wars: Squadrons έχει γίνει επίσημο από την προηγούμενη εβδομάδα με ένα πολύ όμορφο trailer που σίγουρα καθήλωσε αρκετούς fan. Τώρα πολλά λέγονται για τον εν λόγω τίτλο και πολλοί πιστεύουν πως θα ακολουθήσει το μοτίβο του Star Wars: Battlefront II και σίγουρα δεν θέλουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.

Από την άλλη πλευρά εμείς ελπίζουμε για τα καλύτερα και το πρώτο Gameplay trailer που μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω αφήνει θετικές εντυπώσεις. Αρχικά ο τίτλος θα επικεντρωθεί περισσότερο στο Multiplayer στοιχείο όμως θα περιέχει κανονικά και ένα single-player campaign. Η ιστορία φαίνεται πως θα είναι κάπου παράλληλα με αυτήν του Star Wars: Battlefront II χωρίς βέβαια αυτό να είναι επίσημο. Πρόκειται για έναν τίτλο όπου θα επιλέξουμε όποια πλευρά θέλουμε εμείς μεταξύ Rebelion και Empire και επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε customize τον χαρακτήρα μας.

Όπως είναι αναμενόμενο θα μπορούμε να αλλάξουμε και το σκάφος μας in-game customizations χωρίς καμία επιβάρυνση όπως έχει ανακοινώσει η εταιρεία. Επίσης είπαμε θα επικεντρωθεί στο Multiplayer και θα δώσει στον παίκτη μια πολύ ωραία εμπειρία και στο VR καθώς ο τίτλος θα κυκλοφορήσει επίσημα και εκεί. Πραγματικά ελπίζουμε να το κάνει και πάλι σωστά η EA όπως έκανε και με το Star Wars: Jedi Fallen Order.

Tέλος το Star Wars: Squadrons θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου 2020 και θα έρθει σε PS4, Xbox One, PC. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει full price αλλά θα έρθει σε μια πιο μειωμένη αρχική τιμή.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ