Όλες οι νέες πληροφορίες σχετικά με το Google Stadia - VideoGamer.gr
google stadia controller 1 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλες οι νέες πληροφορίες σχετικά με το Google Stadia

Oπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό το Stadia Connect ήταν αυτό το οποίο θα μας έδινε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το Google Stadia,την gaming υπηρεσία της Google. Αυτό λοιπόν το οποίο αποτελεί σίγουρα το πολύ μέλλον του gaming έρχεται λίγο νωρίτερα από την Google και πιο συγκεκριμένα αυτό το Νοέμβριο.

Μάθαμε λοιπόν πως το όλο συνδρομητικό πακέτο με την ονομασία Stadia Pro θα κοστίζει €9.99/μήνα. Αυτή η συνδρομή λοιπόν θα σας δίνει πρόσβαση σε μια πολύ καλή βιβλιοθήκη και υψηλή ποιότητα ανάλυσης. Μια streaming υπηρεσία με κόστος €129 ευρώ αρχική το Stadia’s Founder Edition και €9.99/μήνα με μερικές λεπτομέρειες όμως. Αρχικά η ανάλυση θα κλειδώνει ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσης που θα έχετε.

To Stadia’s Founder Edition θα περιλαμβάνει ένα Stadia Controller, μία τρίμηνη συνδρομή στο Stadia Pro + Buddy Pass που δίνει την δυνατότητα σε ένα φίλο σας να μπει στην υπηρεσία, Destiny 2: The Collection (για να έχουμε κάτι να παίζουμε) και ένα Chromecast Ultra για streaming σε οποιαδήποτε οθόνη σε HDR.

Επίσης η Google ανακοίνωσε πως η ελάχιστη σύνδεση για να μπορείτε να παίξετε σε 720p και 60fps ανάλυση είναι τα 10Mps. Από τα 10Mps μέχρι και τα 30Mps σας επιτρέπεται να παίζετε σε 1080p σε HDR και 60fps. Τέλος για 4K αναλύσεις χρειάζεστε ταχύτητα 35Mps και άνω.

Τέλος εμείς να σας πούμε πως το Google Statdia θα κυκλοφορήσει φέτος σε 14 χώρες εκ των οποίον μέσα δεν είναι η Ελλάδα και είναι οι Βέλγιο, Ιταλια, Σουηδία, Γαλλία, Φιλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Ισπανία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς και ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ