Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Shadow of the Tomb Raider - VideoGamer.gr
shadow of the tomb raider screens
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Shadow of the Tomb Raider

To Shadow of the Tomb Raider είναι γεγονός εδώ και μόλις λίγο καιρό με τον τρίτο τίτλο στην νέα reboot σειρά Tomb Raider. Μετά το νέο trailer το οποίο και είδαμε πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με την νέα περιπέτεια της Lara Croft.

  • Στο παιχνίδι, η Lara μάχεται για να μην γίνει ο εχθρός που αντιμετωπίζει οπότε στο παιχνίδι επικρατεί και μια κατάσταση διχασμού.
  • Οι developers θέλουν μας δείξουν ότι σε αυτό το παιχνίδι η πρωταγωνίστρια μας μεγάλωσε και θα έρχεται αντιμέτωπη και με τον ίδιο της τον εαυτό.
  • Η Lara από κυνηγημένη γίνεται κυνηγός καθώς η ζούγκλα αλλά και τα tombs γίνεται το νέο της σπίτι. Πλέον είναι πιο έξυπνη και αλλά και πιο οικεία με το περιβάλλον οπότε το αξιοποιεί προς όφελός της.
  • Η ομάδα ανάπτυξης σε αυτόν τον τίτλο επέλεξε την πρωταγωνίστρια μας να πηγαίνει από το Μεξικό στο Περού. Φυσικά εδώ έχει όλες τις ικανότητες τις οποίες απέκτησε στα προηγούμενα παιχνίδια όμως αυτό δεν εξαιρεί το γεγονός ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για ακόμη μια φορά.
  • Ο νέος μηχανισμός του rappel μας δίνει να καταλάβουμε ότι ο χαρακτήρας μας είναι πιο δυνατός και θα μπορεί να κάνει και πράγματα τα οποί δεν μπορούσε να κάνει πιο πριν.
  • Θα μπορείτε να κολυμπάτε και κάτω από το νερό όμως εκεί θα έρθετε αντιμέτωποι με μυστικά αλλά και κινδύνους.

Φυσικά ακόμη περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στην επερχόμενη E3 2018 τον επόμενο μήνα. Τέλος εμείς να σας πούμε ότι ο τίτλος έρχεται στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 σε PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ