Όλα όσα γνωρίζουμε για το Assassin's Creed Valhalla - VideoGamer.gr
capture 0
· Γράφει ο Φάνης Καραμήτσος

Όλα όσα γνωρίζουμε για το Assassin’s Creed Valhalla

Το καινούριο πόνημα της Ubisoft είναι γεγονός. Το Assassin’s Creed: Valhalla θα έρθει στο τέλος του χρόνου και θα μας ταξιδέψει στην εποχή των Vikings. Ακόμα οι πληροφορίες που έχουμε για τον τίτλο δεν είναι πολλές, αλλά είναι αρκετές ώστε να μας δώσουν μια γεύση από αυτά που μπορούμε να περιμένουμε.

Ο χαρακτήρας που θα έχουμε, ονομάζετε Eivor και στην αρχή του παιχνιδιού θα μπορούμε να επιλέξουμε αν θα είναι άντρας ή γυναίκα. Προσωπικά αν η γυναίκα μοιάζει έστω και λίγο στην Lagertha, count me in! Επίσης θα μπορούμε να τον κάνουμε customize, όπως να αλλάξουμε τα μαλλιά του και τα tatoo του. Ε μα αν δεν χτυπήσεις ένα τατουάζ στο scalp σου πριν την μάχη δεν πας πουθενά. Όλοι το ξέρουν αυτό. O ρόλος μας θα είναι να ηγηθούμε σε μια από τις φατρίες των Vikings και να καταφέρουμε να τους οδηγήσουμε με επιτυχία στην μάχες εναντίων των Βρετανών. Ο κεντρικός αντίπαλος μας θα είναι ο Alfred the Great του Wessex και η ιστορία θα λαμβάνει ρόλο το 873 μ.Χ. Όπως και στο Odyssey, έτσι και εδώ θα έχουμε επιλογές στους διαλόγους που θα επηρεάσουν την ιστορία και θα έχουν επιπτώσεις και συνέπειες.

Στο τίτλο θα πρέπει να αναπτύξουμε την βάση μας, που σε αυτήν την περίπτωση είναι το χωρίο των Vikings. Λογικά θα είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο Assassin’s Creed 3 αλλά αρκετά αναβαθμισμένο. Θα πρέπει να κάνουμε upgrades σε διαφορά κτίρια όπως τα barracks και τον blacksmith. Επίσης θα δούμε μάχες με πολλά άτομα, που θα ονομάζονται Raids, όπως και στο Odyssey. H διαφορά θα είναι ότι εμείς θα έχουμε τον ελέγχο και θα ηγούμαστε στις μάχες. Θα έχουμε την δυνατότητα να συνάψουμε συμμαχίες με άλλους Άγγλους λόρδους ώστε να μας παραχωρήσουν τα εδάφη τους. Φυσικά οι ναυμαχίες θα επιστρέψουν και θα χειριζόμαστε το δικό μας long ship για να εξερευνήσουμε τον κόσμο.

Αναμενόμενα τα RPG στοιχεία θα επιστρέψουν και εδώ και θα είναι κάπως εμπλουτισμένα. Ο χαρακτήρας μας θα μπορεί να κρατάει δύο όπλα ταυτόχρονα (dual wield) και να κάνει throw στους εχθρούς του τσεκούρια. Όπως είδαμε και το trailer το Ηidden Βlade έχει επιστρέψει αλλά θα βοηθάει τον χαρακτήρα να αποτελειώνει τους εχθρούς του. Από ότι φαίνεται η Ubisoft έχει αφήσει στην άκρη το stealth του πράγματος και επικεντρώνετε στις μάχες και στην δράση.

H Ubisoft έχει πάρα πολλές επιλογές για να τραβήξει τα πολύτιμα χρήματα από το πορτοφόλι σας. Παρακάτω σας παραθέτουμε όλες τι εκδόσεις που θα υπάρχουν για το παιχνίδι καθώς και την συλλεκτική. H collectors edition  θα περιλαμβάνει μέσα της πολλά καλούδια όπως το αγαλματίδιο της θηλυκής πρωταγωνίστριας του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Xbox, PS4 και για PC. Θα περιλάμβανετε και η standard edition του τίτλου με την συνδρομή σας στο Uplay plus. Να σημειωθεί ότι στον υπολογιστή εκτός από το Uplay θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο Epic Store και ίσως αργότερα το Steam. Εσείς τι λέτε, έχετε πίστη ότι η Ubisoft  θα ξεπεράσει τις προσδοκίες ή οχι;

 

 

 

 

3664357 3997682795 Assassins Creed Valhalla Ultimate Edition Steelbook Only at GameStop

Όλες οι εκδόσεις του παιχνιδιού.

 

3664353 3173990331 5e849

H standard έκδοση που περιλαμβάνει και μια bonus αποστολή, αν το κάνετε pre-order. Έτσι για μην ξεχνιόμαστε… Θα κοστίζει 60 ευρώ.

 

3664358 6297040415 Assassins Creed Valhalla Gold Edition Steelbook

H Gold edition του τίτλου που θα κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ.

 

3664360 3860706030 Assassins Creed Valhalla Digital Ultimate Edition

H Ultimate edition που θα κοστίζει 120 ευρώ. Με το steelbook θα είναι 10 ευρώ παραπάνω. Ουφ έχει και άλλο…;

 

3664362 1243093114 ACV C

Φυσικά και έχει! Η collectors edition με το αγαλματίδιο στα 200 ευρώ. Περίμενε μην φύγεις για να φας έχει και άλλο…

 

3664396 6252051498 5e8b4

Το συλλεκτικό Hidden Blade που θα κοστίζει γύρω στα 60 ευρώ. Έλα μην λες ψέματα στον εαυτό σου παραδέξου ότι και εσύ το θες.

 

3664397 9624307688 5e8b4

Η φιγούρα του αρσενικού πρωταγωνιστή που θα κοστίζει γύρο στα 60 ευρώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ