Τώρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια του Windows Store χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ - VideoGamer.gr
windows
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Τώρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια του Windows Store χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ

Η Microsoft μόλις εγκαινίασε μια νέα δυνατότητα για τα Windows 10: από σήμερα μπορείτε να παίξετε  παιχνίδια  του Windows Store χωρίς να χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στο internet.

‘Κάναμε κάποιες αλλαγές στα Windows 10 για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας παίζοντας Windows 10 παιχνίδια offline”, δήλωσε ο Larry Hryb της ομάδας XBox.

Βέβαια, υπάρχει ένα μειονέκτημα : το offline play θα είναι διαθέσιμο για μόνο μια συσκευή που θα ορίσετε εσείς, στην οποία θα ‘τρέχει’ ο Microsoft λογαριασμός σας. Αυτό μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα για τους περισσότερους, που έχουν μόνο ένα gaming σύστημα για το οποίο ενδιαφέρονται.

Windows

Πως να ενεργοποιήσετε το offline play (βήμα-βήμα) στα Windows 10:

-Ανοίξτε το  Store και πατήστε στην εικόνα του λογαριασμού σας. Επιλέξτε ”Ρυθμίσεις/Settings”

-Στο νέο παράθυρο που ανοίγει, ψάξτε για την επιλογή με το όνομα ”Offline Permissions”.  Ενεργοποιήστε το στην συσκευή που ενδιαφέρεστε.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μερικές ”παραξενιές” στο σύστημα . Επίσης, δεν θα υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια το νέο αυτό χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την Microsoft. 

”Τα περισσότερα παιχνίδια με offline campaign θα υποστηρίζουν την νέα λειτουργία, αλλά όχι αυτά που διαθέτουν multiplayer ή online co-op. Δεν θα έχετε πρόσβαση σε leaderboards όσο παίζετε offline και δεν θα μπορείτε να κάνετε in-game αγορές σε παιχνίδια με microtranscations..”

Αν και  αργοπορημένο, το νέο χαρακτηριστικό είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ