Όχι καινούριο Assassin's Creed μέσα στο 2016; - VideoGamer.gr
screenshot 2 23 01
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Όχι καινούριο Assassin’s Creed μέσα στο 2016;

Αν περιμένατε Assassin’s Creed για φέτος θα απογοητευτείτε. Μην στεναχωριέστε όμως γιατί αυτή η ανακοίνωση μόνο καλό μπορεί να κάνει στο franchise.

Έπειτα από ανακοίνωση Developer του τίτλου μέσω 4chan, το παιχνίδι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για το 2016 και θα βάλει πλώρη για τα μαγευτικά και μυστήρια εδάφη της Αιγύπτου.

Assassin-s-Creed-Black-Flag[1]

“Αίγυπτος. Δεν θα υπάρξει κάποιο Assassin’s Creed μέσα στο 2016. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό καθώς δεν πρόκειται να δείτε κάτι στην E3 του 2016. Πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2017 για αυτό. Ο λόγος: Θα γίνει εξ ολοκλήρου ανανέωση της σειράς. Το παιχνίδι θα έχει ένα αίσθημα Witcher, βασισμένο στην πρόοδο του παίχτη και ελεύθερο σύστημα μάχης. Τα άλογα είναι πίσω, και τα καράβια επίσης. Θα φτιαχτεί από την ομάδα του Black Flag. Μπορείτε να αφήσετε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να απαντηθεί αποκάτω,” σύμφωνα με την δημοσίευση.

Το ότι η είδηση ανέβηκε στο 4chan είναι λίγο ύποπτο καθώς μπορεί να είναι από τον οποιοδήποτε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιες διαρροές.

assassins_creed_syndicate_31

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε κάποια απάντηση από την Ubisoft.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ