Όχι και πολύ καλές οι πωλήσεις του The Last Guardian - VideoGamer.gr
1024 2000
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όχι και πολύ καλές οι πωλήσεις του The Last Guardian

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουμε μπει στο 2017 όπου αναμένεται ακόμη μια πολύ καλή χρονιά σχετικά με το gaming όπου πολλοί τίτλοι αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά και να ανακοινωθούν.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε είχαμε την κυκλοφορία του The Last Guardian το οποίο ομολογουμένως είχε δημιουργήσει έναν μικρό χαμό στον χώρο με τα πολλά προβλήματα τις πολλές καθυστερήσεις και όχι μόνο φυσικά. Έπειτα λοιπόν από πολλά ο τίτλος κυκλοφόρησε αθόρυβα και χωρίς μια Sony να το υποστηρίζει όπως ίσως θα έπρεπε. Για να δούμε πως τα πήγε το παιχνίδι και στο θέμα των πωλήσεων.

boy_on_bridge-Last-Gaming

Σύμφωνα με στοιχεία λοιπόν τα οποία προέρχονται από το VGChartz λένε πως το The Last Guardian μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 484.267 χιλιάδες αντίτυπα. Να πούμε πως ο εν λόγω αριθμός είναι μόνο για φυσικά αντίτυπα και όχι και ψηφιακά. Λίγο πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι πούλησε 168.132 αντίτυπα στην αγορά της Αμερικής, 160.198 στην αγορά της Ευρώπης και 72.142 στην αγορά της Ιαπωνίας.

Το The Last Guardian φαίνεται ότι δεν ”τιμήθηκε” από πολύ κόσμο αν και η Sony το έχει προβλέψει πως θα γινόταν κάτι τέτοιο.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι για αυτό τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Sid Meier’s Civilization VI της Firaxis για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last Guardian

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

7/12/16