O Warren Spector θα συμμετέχει στην ανάπτυξη του System Shock 3 - VideoGamer.gr
maxresdefault 7
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

O Warren Spector θα συμμετέχει στην ανάπτυξη του System Shock 3

Τον Δεκέμβριο του 2015 η Otherside Entertainment δημιούργησε την teaser ιστοσελίδα για το System Shock 3, ενώ λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα. Το System Shock 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη, και φαίνεται πως ανάμεσα στην ομάδα των developers υπάρχει και ο ‘Warren Spector‘.

bhawnNU1

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Warren Spector ήταν ο producer, designer και director του πρώτου System Shock, του Deus Ex και φυσικά της σειράς Ultima. Βοήθησε αρκετά την Otherside Entertainment όταν ιδρύθηκε και την συμβούλεψε σχετικά με την δημιουργία του Underworld Ascendant. Τώρα θα συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του System Shock 3, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του ‘lead director‘.

be29aeb89512a3791b8e3fc96ed0b467e78ca458

“Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω στην ανάπτυξη του Underworld Ascendant, αλλά και στην δημιουργία του νέου System Shock δεν μπορούσα να αρνηθώ.” Αναφέρει ο Warren σε δήλωση του. “To να δουλέψω πάνω στο νέο System Shock ήταν ένα από τα καλύτερα επιτεύγματα που έχω εκπληρώσει ποτέ σε όλη την καριέρα μου, και είναι δύσκολο να περιγράψω την ανυπομονησία που έχω να μοιραστώ το νέο σχέδιο της SHODAN που ετοιμάζει από το τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού.”

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου καθώς βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ