Ο Tony Prince επιστρέφει στο Gta Online: After Hours - VideoGamer.gr
Ο Tony Prince επιστρέφει στο Gta Online: After Hours
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ο Tony Prince επιστρέφει στο Gta Online: After Hours

Η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι το GTA Online: After Hours, ένα νέο κομμάτι περιεχομένου για το online κομμάτι, θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουλίου.

Αυτή η τελευταία ενημέρωση περιεχομένου φέρνει πίσω τον Tony Prince (γνωστός και ως Gay Tony, του Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony) στο προσκήνιο και βλέπει τους παίκτες να συνεργάζονται μαζί του για να διαχειριστούν ένα κορυφαίο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Αν όλα ακούγονται λίγο περίεργα, είναι. Το περιοδικό τύπου της Rockstar μας κάνει tease: «Το Los Santos είναι μια πόλη με έντονα φώτα, μακριές νύχτες και βρώμικα μυστικά και δεν έρχονται φωτεινότερα, μακρύτερα ή πιο βρώμικα απ ‘ό, τι στο GTA Online: After Hours».

Αυτό είναι φυσικά το GTA, οπότε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης είναι απλώς ένα μέτωπο για μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές επιχειρήσεις του Los Santos που έπληξε ποτέ την περιοχή. Παρόλα αυτά, μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε τους DJ παγκόσμιας κλάσης Solomun, Tale of Us, Dixon και The Black Madonna καθώς κρατάτε τα πράγματα υπό έλεγχο.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ