Ο Reaper του Overwatch αποκτά συλλεκτική φιγούρα - VideoGamer.gr
maxresdefault 7
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Ο Reaper του Overwatch αποκτά συλλεκτική φιγούρα

Η Blizzard αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο συλλεκτικό αντικείμενο για τους fans του  Overwatch. ‘Ενα πανέμορφο και άκρως ρεαλιστικό, 12-ιντσών, αγαλματίδιο του γνωστού και πολυαγαπημένου χαρακτήρα του online shooter της εταιρείας, Reaper. 

Ο επικεφαλής γλύπτης (senior sculptor) της Blizzard, Brian Fay έχει δημιουργήσει ένα νέο αγαλματίδιο, των 150$, για τον χαρακτήρα Reaper του Overwatch, όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω βίντεο. Είναι ένα φωτορεαλιστικά σχεδιασμένο και ζωγραφισμένο αγαλματίδιο φτιαγμένο στο χέρι, με έμφαση στις έντονες και “επιθετικές” γωνίες, όπως αρμόζει δηλαδή στον ομώνυμο (fierce) χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, το αγαλματίδιο αναπαριστά των Reaper εν ώρα εκτέλεσης της Ultimate κίνησής του, Death Blossom.

Αν  αισθάνεστε ότι το συγκεκριμένο αγαλματίδιο είναι must-have για την συλλογή σας, μπορείτε να προ-παραγγείλετε το άγαλμα ως μέρος, της ενός  από τα δύο κύματα των προπαραγγελιών. Το πρώτο κύμα θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του Μαρτίου του 2017, ενώ το δεύτερο κύμα αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2017. Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει, ήδη από την ώρα συγγραφής του άρθρου,και  για τα δύο κύματα προπαραγγελιών. Μπορείτε να “αρπάξετε” το συλλεκτικό αγαλματίδιο για τον εαυτό σας εδώ.

Ο Reaper δεν είναι ο πρώτος χαρακτήρας του  Overwatch  που αποκτά συλλεκτικό άγαλμα. Η συλλεκτική φιγούρα της Brit Tracer είχε γίνει διαθέσιμη νωρίτερα αυτό το χρόνο, αλλά είναι επί του παρόντος sold out. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλεκτικές φιγούρες στο μέλλον από την Blizzard.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016