Ο δημιουργός της σειράς Rayman, Michel Ancel, είναι πολύ απασχολημένος τύπος. Εκτός από το να εργάζεται για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Beyond Good & Evil, ασχολείται επίσης με την προϊστορική ανοιχτή περιπέτεια Wild. Παρά τον έντονο φόρτο εργασίας του, εξακολουθεί να ονειρεύεται να γεννήσει έναν διάδοχο των Rayman 3D παιχνιδιών.

Σε ένα πρόσφατο Instagram post, ο Ancel έγραψε για την «προσωπική συνάντηση του Rayman» και την ανάρτηση μιας φωτογραφίας ενός αγάλματος του ήρωα με τα χέρια σε ένα μεταχειρισμένο κατάστημα. Ο Αντσέλ έβλεπε το γεγονός ότι ο Rayman φαινόταν «μακριά από τα χρόνια της δόξας του» και ότι φαινόταν να «κοιτάζει μπροστά για κάποια βοήθεια. Απλά απελπιστικό.

Ο Ancel έγραψε επίσης ότι «μετά το Wild, και το BGE2, θα πρέπει να τον επαναφέρουμε... για την τέταρτη περιπέτεια του! Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν » Οπότε, ο Ancel θέλει να το κάνει και ασφαλώς θα υπάρξουν αρκετοί οπαδοί του Rayman που θα ήθελαν να δουν μια συνέχεια.

Το τελευταίο 3D παιχνίδι Rayman που κυκλοφόρησε ήταν το Rayman 3 HD που βγήκε σε PS3, Xbox 360 και PC. Η έκδοση του Xbox 360 διανέμεται δωρεάν ως μέρος της προώθησης του Games with Gold Οκτωβρίου. Βιαστείτε όμως, είναι διαθέσιμο μόνο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.