Ο Michel Ancel εκφράζει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα νέο Rayman 3D - VideoGamer.gr
Ο Michel Ancel εκφράζει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα νέο Rayman 3D - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ο Michel Ancel εκφράζει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα νέο Rayman 3D

Ο δημιουργός της σειράς Rayman, Michel Ancel, είναι πολύ απασχολημένος τύπος. Εκτός από το να εργάζεται για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Beyond Good & Evil, ασχολείται επίσης με την προϊστορική ανοιχτή περιπέτεια Wild. Παρά τον έντονο φόρτο εργασίας του, εξακολουθεί να ονειρεύεται να γεννήσει έναν διάδοχο των Rayman 3D παιχνιδιών.

Σε ένα πρόσφατο Instagram post, ο Ancel έγραψε για την «προσωπική συνάντηση του Rayman» και την ανάρτηση μιας φωτογραφίας ενός αγάλματος του ήρωα με τα χέρια σε ένα μεταχειρισμένο κατάστημα. Ο Αντσέλ έβλεπε το γεγονός ότι ο Rayman φαινόταν «μακριά από τα χρόνια της δόξας του» και ότι φαινόταν να «κοιτάζει μπροστά για κάποια βοήθεια. Απλά απελπιστικό.

Ο Ancel έγραψε επίσης ότι «μετά το Wild, και το BGE2, θα πρέπει να τον επαναφέρουμε… για την τέταρτη περιπέτεια του! Μην αφήνετε τους ήρωες να πεθάνουν » Οπότε, ο Ancel θέλει να το κάνει και ασφαλώς θα υπάρξουν αρκετοί οπαδοί του Rayman που θα ήθελαν να δουν μια συνέχεια.

Το τελευταίο 3D παιχνίδι Rayman που κυκλοφόρησε ήταν το Rayman 3 HD που βγήκε σε PS3, Xbox 360 και PC. Η έκδοση του Xbox 360 διανέμεται δωρεάν ως μέρος της προώθησης του Games with Gold Οκτωβρίου. Βιαστείτε όμως, είναι διαθέσιμο μόνο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ