Ο Joker έρχεται στο παιχνίδι Batman της Telltale! - VideoGamer.gr
bh
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Ο Joker έρχεται στο παιχνίδι Batman της Telltale!

Στις 22 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το 4ο στη σειρά επεισόδιο του Batman – The Telltale Series. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε όμως χθες, μπορούμε να δούμε ότι φέρνει μαζί του το πιο μεγάλο όνομα στην κατηγορία των κακοποιών, τον ίδιο τον Joker!

Το επεισόδιο με τίτλο “Guardian of Gotham” φαίνεται να έρχεται δυναμικά λίγο πριν το τέλος της σειράς. Η επίσημη περίληψη γράφει:

“Στο επεισόδιο 4, ο Penguin έχει πάρει τον έλεγχο των Wayne Enterprises και το άσυλο της Elizabeth Arkham για τους Εγκληματικά Ψυχοπαθείς έχει έναν καινούριο ένοικο -εσένα- τον Bruce Wayne. Με τον Batman μακριά από τους δρόμους της Gotham, οι δυνάμεις του Harvey Dent και τα Παιδιά του Arkham βρίσκονται σε πόλεμο, με αθώους πολίτες στη μέση. Για να δραπετεύσεις από την “άνεση” του κελιού σου, πρέπει να διαλέξεις τους συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στην απόδραση, ακόμη και αν δεν είναι τύποι που θα σου φέρουν το χαμόγελο στα χείλη. Πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να πας για τη δικαιοσύνη; Για την εκδίκηση; Τι θα κάνεις τώρα, Σκοτεινέ Ιππότη;

Η Telltale προειδοποιεί τους παίκτες ότι πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια, αφού οι επιλογές τους σε αυτό θα καθορίσουν τη συνέχεια της σειράς. “Ο κάθε παίκτης θα τελειώσει το επεισόδιο σε πολύ διαφορετικό σημείο από τους άλλους, ανάλογα με το πού διάλεξαν να πάνε στην τρίτη πράξη του” δήλωσαν, ” και αυτό θα επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη μετάβαση στο φινάλε της σεζόν.”

Πόση επίδραση θα έχουν οι αποφάσεις μας σε αυτό το επεισόδιο; Θα δούμε για πρώτη φορά ένα σενάριο όπου ο Bruce Wayne και ο Joker θα αναγκαστούν να δουλέψουν μαζί για να βγουν από το Arkham; Θα μπει δικαιωματικά ο Joker της Telltale στο πάνθεον των ανά τα χρόνια Joker δίπλα στα μεγάλα ονόματα που τον υποδύθηκαν ή του χάρισαν τη φωνή τους; Θα μάθουμε αυτήν την Τρίτη.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Batman – The Telltale Series

Για: iOS, PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

02/08/16