Nintendo Switch: Χωρίς υποστήριξη παιχνιδιών από Wii U ή 3DS - VideoGamer.gr
Nintendo Switch: Χωρίς υποστήριξη παιχνιδιών από Wii U ή 3DS - videogamer.gr
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Nintendo Switch: Χωρίς υποστήριξη παιχνιδιών από Wii U ή 3DS

Ο διεθνές gaming τύπος έχει πάρει “φωτιά” τις τελευταίες μέρες μετά την αποκάλυψη της νέας hybrid φορητής gaming κονσόλας της Nintendo, το Nintendo Switch, με  νέες πληροφορίες να έρχονται καθημερινά στο “φως” σχετικά με τις δυνατότητές του. Όμως, αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές της κονσόλας φέρνουν καινοτομίες στον φορητό gaming κόσμο, δεν λείπουν όμως και τα ελαττώματα που επιφέρει κάποιες φορές κάτι νέο.

Το Nintendo Switch υποστηρίζει, όπως γνωστοποιήθηκε από την Nintendo, 3DS – τύπου “κασέτες” παιχνιδιών και ενώ ήταν σχεδόν προφανές ότι θα υπάρχει και η σχετική υποστήριξη τίτλων από τα 3DS και Wii U κάτι τέτοιο μάλλον φαντάζει απίθανο μετά από σχετικό άρθρο της Famitsu, η οποία προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το Switch. Το ενδιαφέρον, όμως, είναι το πως η ίδια η εταιρεία προσφέρει τα physical copies των τίτλων, εννοώντας ότι δεν είναι ακόμη σαφές αν θα υπάρξει στο μέλλον ψηφιακή υποστήριξη για το περιεχόμενο των 3DS και Wii U τίτλων αντίστοιχα.

wiiu_and_3ds

Με την Nintendo να μην είναι ακόμη έτοιμη να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες  για το συγκεκριμένο θέμα καθώς και για τις πλήρεις δυνατότητες του Nintendo Switch, μέχρι αρχές του νέου χρόνου τουλάχιστον, θα ήταν καλό για τους ιδιοκτήτες του Nintendo Switch να μπορέσουν να αγοράσουν, έστω και ψηφιακά, τους τίτλους από τα 3DS και Wii U.

Το Nintendo Switch θα κάνει την εμφάνιση του τον Μάρτιο του 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ