Η Nintendo αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη ζήτηση του NES Classic Edition - VideoGamer.gr
NES Classic Edition
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η Nintendo αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη ζήτηση του NES Classic Edition

Το NES Classic Edition κυκλοφόρησε μόλις χθες παγκοσμίως και στην χώρα μας φυσικά και η Nintendo ανακοίνωσε ότι ήδη έχουν παρουσιαστεί προβλήματα σχετικά με την ζήτηση που έχει.

Φαίνεται τελικά πως η Nintendo δεν είχε ετοιμαστεί και τόσο καλά με την κυκλοφορία του NES Classic Edition καθώς σύμφωνα με αρκετές δημοσιεύσεις δεν μπόρεσαν να καλυφθούν μέχρι και οι προπαραγγελίες σε μερικά σημεία. Ήταν κάπως αναμενόμενο αλλά κανείς δεν περίμενε τέτοια ζήτηση πόσο μάλλον η Nintendo.

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε η Nintendo θα φροντίσει να καλύψει αυτό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη ζήτηση όπως ανακοίνωσε και μέσα από το Twitter.

Τα ευχάριστα φυσικά για την εταιρεία είναι ότι το NES Classic Edition έχει ήδη βγει Out of Stock αλλά σύντομα αναμένεται νέα φουρνιά η οποία ενδέχεται να καλύψει την ζήτηση.

Για ίσους δεν γνωρίζουν η τιμή του NES Classic Edition ανέρχεται στα €60 και έρχεται με 30 κλασσικά παιχνίδια μεταξύ αυτών και τα Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Donkey Kong, Final Fantasy και Metroid.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ