Νέος τίτλος θα ανακοινωθεί από την Remedy - VideoGamer.gr
alan wake cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέος τίτλος θα ανακοινωθεί από την Remedy

Σε ένα teaser video που κυκλοφόρησε, η εταιρεία ανάπτυξης Remedy Entertainment μας προετοιμάζει για την ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού. Πρόκειται για την εταιρεία που μας έφερε τα πρώτα δύο Max Payne καθώς και το Alan Wake.

max-payne remedy

‘Πρωτότυπο’ teaser video και… αναμονή για την ανακοίνωση της Remedy!

Το μικρής διάρκειας video που δόθηκε στην δημοσιότητα δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες είναι η αλήθεια με τον τίτλο του, ‘The Greatest Trailer of All Time‘ να προκαλεί εντύπωση.  Η αλήθεια είναι ότι η φινλανδική εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε τίτλους που είναι λίγο ‘περίεργοι’. Βλέπουμε τον Sam Lake, creative director της Remedy, να παρουσιάζει τον εαυτό του με διαφορετικούς τρόπους και το μόνο που ίσως να μας δίνει κάποιο στοιχείο είναι το τέλος του video, όπου ακούγεται μουσική που θα μπορούσε να προέρχεται από το κανάλι του Wii.

To τελευταίο παιχνίδι που είχε την υπογραφή της Remedy ήταν το Quantum Break, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αποκλειστικά για την Microsoft στο Xbox One και το PC. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, o Johannes Paloheimo, business director της εταιρείας, είχε δηλώσει ότι η Remedy βρισκόταν στην διαδικασία υλοποίησης 2 AAA τίτλων, οι οποίοι μάλιστα βρίσκονταν στον τελικό σχεδιασμό τους. ‘Στόχος της Remedy είναι να μην καθυστερεί πάνω από δύο χρόνια η διάθεση ενός νέου παιχνιδιού. Δεν γίνεται πλέον να ανακοινώνουμε έναν τίτλο, ο οποίος θα κυκλοφορεί μετά από 5 χρόνια’, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Paloheimo.

remedy-quantum

Η Remedy είχε ανακοινώσει ότι συνεργαζόταν με την κορεάτικη εταιρεία ανάπτυξης Smilegate στην υλοποίηση του τίτλου Crossfire 2, για το οποίο θα αναλάμβανε την δημιουργία της ιστορίας του δημοφιλούς first-person shooter. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το ένα από τα 2 AAA παιχνίδια είναι το Crossfire 2, αλλά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ ακόμα καθώς η ανακοίνωση για τον νέο τίτλο της Remedy θα γίνει στην απονομή των Game Awards 2016.

Δείτε το video που δόθηκε στην δημοσιότητα και τα συμπεράσματα δικά σας!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Quantum Break

Για: PC, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

05/04/2016