Νέο βίντεο για το Dishonored 2 - VideoGamer.gr
Dishonored 2
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Νέο βίντεο για το Dishonored 2

Χτες κυκλοφόρησε από τη Bethesda ένα νέο βίντεο, στο οποίο οι δημιουργοί του Dishonored 2 εξηγούν τη λογική πίσω από τον πολυαναμενόμενο τίτλο και παράλληλα μας δίνουν την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο τι μας έχουν ετοιμάσει.

Οι ίδιοι οι δημιουργοί αναφέρουν πως « θέλαμε να κάνουμε τις κλασσικές αποστολές Dishonored, οπού βρίσκεσαι σε μια περιοχή με αρκετή φρούρηση, που έχει το δικό της χαρακτήρα και ψάχνεις έναν high-profile αντίπαλο. Παράλληλα όμως θέλαμε να δώσουμε ένα επικό ύφος είτε στην ιστορία, είτε στους μηχανισμούς του παιχνιδιού ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιομνημόνευτο περιβάλλον, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να κινείται».

maxresdefault

«Θέλω ο παίκτης του Dishonored 2 να έχει την αίσθηση πως  οι αποστολές και τα επίπεδα είναι open world, ενώ δεν είναι.» είπε ο βασικός σχεδιαστής  level Christophe Carrier.

Η ομάδα της Arkane Studios είχε σίγουρα μια δύσκολη αποστολή. Να δημιουργήσει το sequel σε ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυβραβευμένα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, με τεράστιο fan base. Το μέχρι στιγμής υλικό που έχει δοθεί στην δημοσιότητα, σίγουρα μας δίνει την αίσθηση πως πέτυχαν το στόχο τους. Παρόλα αυτά, τα φαινόμενα συχνά απατούν και ιδιαιτέρα στον χώρο του gaming.

Ας ελπίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ίδιο και καλύτερο από αυτά που έχουμε δει έως τώρα. Το Dishonored 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για Playstation 4, Xbox One και Microsoft Windows.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Dishonored 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/11/16