Νέο TV spot για το επερχόμενο Watch Dogs 2 - VideoGamer.gr
watch dogs 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέο TV spot για το επερχόμενο Watch Dogs 2

Μπήκε ο Νοέμβριος και όπως πάντα έτσι και για ακόμη μια χρονιά ο μήνας είναι γεμάτος από όμορφους τίτλους για όλα τα γούστα. Μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του μήνα είναι και αυτή του Watch Dogs 2.

Η Ubisoft είναι γνωστή για το marketing που κάνει με τα παιχνίδια της και συνήθως μας κουράζει μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Αλλά εδώ δεν είμαστε για να συζητήσουμε αυτό. Σήμερα λοιπόν η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το νέο TV spot για το επερχόμενο Watch Dogs 2.

Στο παρακάτω βίντεο διάρκειας ενός λεπτού βλέπουμε gameplay πλάνα με το χάος που προκαλεί το hacking για ακόμη μία φορά να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ατελείωτη δράση και κόλπα φαίνεται ότι μας περιμένουν στο Watch Dogs 2 με τον Kanye West να μην λείπει από το βίντεο καθώς από πίσω παίζει το ”Stronger” το οποίο μάλιστα ταιριάζει απόλυτα με την περίσταση.

Το Watch Dogs 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Τέλος εσείς μην ξεχνάτε ότι αυτόν τον μήνα στο γνωστό διαγωνισμό μας VideoGamer of the Month σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Watch Dogs 2 της Ubisoft σε Uplay Key για PC. 

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Watch Dogs 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/11/16