Νέο trailer για τον sci-fi τίτλο The Surge - VideoGamer.gr
the surge cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για τον sci-fi τίτλο The Surge

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Focus Home Interactive, ο νέος της τίτλος The Surge πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάιο. Με αφορμή την συγκεκριμένη ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό trailer για τον επερχόμενο τίτλο της!

the surge

Μία μέρα διαφορετική από τις άλλες ξεδιπλώνεται στο The Surge!

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό science fiction, RPG τίτλο ο οποίος διαδραματίζεται κάποια στιγμή στο μέλλον, σε μία Γη όπου οι άνθρωποι που την κατοικούν προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη από την απόλυτη αυτοκαταστροφή. Υπέρμαχος αυτής της προσπάθειας είναι η εταιρεία κολοσσός CREO, όπου ο πρωταγωνιστής του τίτλου Warren ξεκινάει να εργάζεται. Ωστόσο, η πρώτη του μέρα στο καινούργιο εργασιακό του περιβάλλον μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ένα ατύχημα συμβαίνει κατά την διάρκεια μίας επέμβασης ρουτίνας. Ο σκοπός της επέμβασης αυτής ήταν να εξοπλίσει τον Warren με μία ειδική στολή- η οποία έπρεπε να τοποθετηθεί χειρουργικά πάνω του και είχε την μορφή εξω-σκελετού– η οποία ήταν κοινή για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας CREO.

To CGI trailer που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας είναι ενδεικτικό του τί συμβαίνει εξαιτίας του ατυχήματος, με μία αλυσίδα από βίαια γεγονότα να διαδραματίζονται και να καθιστούν την ζωή του Warren πολύ δύσκολη. Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρείας ανάπτυξης Deck 13 ‘Όλοι θέλουν τον Warren νεκρό. Είτε πρόκειται για τεχνητή νοημοσύνη, είτε για δυσλειτουργικά ρομπότ, ακόμα και υπάλληλοι της CREO- οι οποίοι υπέστησαν ζημιές στα τεχνολογικά εμφυτεύματα που έχουν τοποθετηθεί στους εγκεφάλους τους- θα βρεθούν στον δρόμο του πρωταγωνιστή στην προσπάθειά του για επιβίωση‘.

the surge 1

Ο νέος τίτλος της Deck 13 και της Focus Home Interactive αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο για το PS4, το Xbox One και το PC. Δείτε παρακάτω το trailer για τον sci-fi, RPG τίτλο The Surge και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ