Μπορεί το Red Dead Redemption και η Rockstar Games να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες, αλλά η Bethesda δεν πτοείται και δημοσίευσε χτες ένα νέο βίντεο για τον απερχόμενο τίτλο της, Prey.
Ο τίτλος του clip είναι The History of TranStar και είναι μια μίνι ιστορική αναδρομή για το διαστημικό σταθμό, Talos I, που λαμβάνει χώρα το παιχνίδι, καθώς και στον φαύλο οργανισμό πίσω από το σταθμό.
Το Prey διαδραματίζεται σε μια παράλληλη πραγματικότητα, όπου η δολοφονία του Kennedy ήταν απλά μια απόπειρα. Έπειτα εκμεταλλευόμενος ένα διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ σε συνεργασία με τη Ρωσία, μετέτρεψε έναν ρωσικό δορυφόρο σε εγκαταστάσεις R&D (research and development).
Αυτά μάθαμε από το νέο κλιπ. Αυτά που ήδη ξέρουμε είναι πως ο πρωταγωνιστής-πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Morgan Yu, ξυπνάει στον Talos I, όπου έχει κάνει επιδρομή μια εξωγήινη οντότητα εν ονόματι Typhon. Ο όχι και τόσο φιλικός οργανισμός, βρίσκονταν στα εργαστήρια του Talos I, ως πειραματόζωο για τις έρευνες με στόχο «τη βελτίωση της έκτασης των ανθρωπίνων ικανοτήτων».
Ο/Η Morgan με τη βοήθεια εξωγήινων υπερδυνάμεων, παλεύει όχι μόνο για την επιβίωση του/της, αλλά και για να λύσει το μυστήριο πίσω από το Typhon και όλα αυτά ενώ προσπαθεί να σώσει την ανθρωπότητα.
Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας έχουν ετοιμάσει οι developers και ελπίζουμε σε ένα horror fps που θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.
Το Prey είναι υπό ανάπτυξη στα Arkane Studios και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2017 για Microsoft Windows, Playstastion 4 και Xbox One.
Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα