Νέο trailer για το Gran Turismo Sport - VideoGamer.gr
gran turismo cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για το Gran Turismo Sport

Η Polyphony Digital έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Gran Turismo Sport κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Playstation Experience. Τo συγκεκριμένο trailer, αν και μικρό σε διάρκεια, αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον των fans των αγώνων ταχύτητας μέσω του απόλυτου προσομοιωτή!

gran-turismo-1

Νέα στοιχεία για το Gran Turismo Sport!

Μία ακόμα αποκλειστικότητα της Sony υπόσχεται έντονες συγκινήσεις, ειδικά αν λάβουμε υπ”όψιν μας το δείγμα που μας έδωσε το σύντομο αυτό trailer, το οποίο μας έδωσε νέες εικόνες για τον επερχόμενο racing τίτλο. Τα γραφικά για την έκδοση του Playstation Pro φαίνονται εκπληκτικά ενώ η λεπτομέρεια που έχει δοθεί στην απόδοση των διαφόρων αγωνιστικών αυτοκινήτων σίγουρα θα μας εκπλήξει. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας για το Gran Turismo Sport, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Επίσης, αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς ο νέος τίτλος της Polyphony Digital θα υποστηρίζει λειτουργία VR μέσω του αντίστοιχου περιφερειακού της Sony.

gran-turismo-2

Πολλά τα ερωτηματικά για τον πολυ-αναμενόμενο racing τίτλο. Μέχρι να μας δοθούν απαντήσεις, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο video που δόθηκε στην δημοσιότητα για το Gran Turismo Sport κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Playstation Experience. Μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer.gr για περισσότερες πληροφορίες και gaming νέα!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Gran Turismo Sport

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

16/11/2016