Νέο trailer για το Final Fantasy XV - VideoGamer.gr
final fantasy
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για το Final Fantasy XV

Με την κυκλοφορία του νέου τίτλου της Square Enix να βρίσκεται προ των πυλών, η Sony έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Final Fantasy XV, το οποίο μας δίνει ενδιαφέροντα νέα στοιχεία για τον πολυαναμενόμενο τίτλο!

final-fantasy-xv-background[1]

Mία ματιά στα summons και στην ειδική έκδοση του Final Fantasy XV!

Μετά τις πληροφορίες που μας δόθηκαν σχετικά με την υποστήριξη 4K λειτουργίας στο PS4 Pro, μία νέα διαφήμιση στην ιαπωνική τηλεόραση από την Sony μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις 29 Νοεμβρίου! Αν και το συγκεκριμένο trailer είναι πολυ μικρό σε διάρκεια, έχουμε την δυνατότητα να δούμε μερικές ακόμα πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο της Square Enix. Στο συγκεκριμένο video κάνουν την εμφάνισή τους κάποια από τα summons που θα μπορούν να καλέσουν οι παίκτες με τους Leviathan, Ramuh και Titan να δηλώνουν το παρόν στο νέο αυτό παιχνίδι. Στο κλείσιμο του video, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στην συλλεκτική έκδοση του PS4 που θα κυκλοφορήσει με αφορμή την διάθεση του Final Fantasy XV. Η συγκεκριμένη έκδοση του PS4 έχει την ονομασία Lunar Edition.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω trailer και κάντε υπομονή μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, όταν και το Final Fantasy XV θα γίνει διαθέσιμο στα καταστήματα για PS4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Final Fantasy 15

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

29/11/16