Νέο trailer για το Digimon World: Next Order - VideoGamer.gr
digimon world cover 1
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο trailer για το Digimon World: Next Order

Η Bandai Namco έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay trailer για τον τίτλο της Digimon World: Next Order ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 στην Αμερική και στην Ευρώπη. Το σύντομο trailer μας βάζει για τα καλά στην ιστορία και αφήνει υποσχέσεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

digimon-world-next-order

 

Bonus προπαραγγελίας και νέα στοιχεία για το Digimon World!

Η ιστορία του Digimon World: Next Order διαδραματίζεται 7 χρόνια μετά την τελευταία περιπέτεια του ήρωά μας στον ψηφιακό κόσμο. O Machinedramon σκορπάει χάος στην ιπτάμενη πόλη και σκοπός μας είναι να αποτρέψουμε τα σατανικά του σχέδια από το να υλοποιηθούν. Το νέο στοιχείο σε αυτόν τον τίτλο σε σχέση με τους προηγούμενους είναι ότι έχουμε την δυνατότητα να έχουμε έναν επιπλέον συνεργάτη-digimon στο πλευρό μας!

digimon-world

Εκτός από το gameplay trailer, η Bandai Namco ανακοίνωσε τα bonus για όσους προ-παραγγείλουν τον νέο αυτό τίτλο. Ανάμεσα στα DLC που περιλαμβάνονται ξεχωρίζουν τα soundtrack των προηγούμενων World τίτλων καθώς και ένα Adventure Aid Item Set, το οποίο περιλαμβάνει χρήσιμα αναλώσιμα που θα σας φανούν πολύτιμα στην διάρκεια του ψηφιακού σας ταξιδιού. Τέλος, θα υπάρχει ένας ειδικός πυρήνας με το όνομα Ultimate Digivolution Core, ο οποίος θα σας επιτρέπει να μεταμορφώσετε έναν από τους ψηφιακούς σας συνεργάτες στον μυθικό Omegamon!

Δείτε το παρακάτω gameplay trailer και κάντε υπομονή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017, όταν και θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος Digimon World: Next Order για PS4.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ