Νέο teaser video για το Rainbow Six Siege! - VideoGamer.gr
Rainbow
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο teaser video για το Rainbow Six Siege!

Μετά την έντονη φημολογία των προηγούμενων ημερών για την κυκλοφορία νέου dlc για το Rainbow Six Siege, η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ένα teaser trailer στο οποίο παρουσιάζεται ένας από τους νέους χάρτες του παιχνιδιού, με την ονομασία Red Crow Skyscraper!

red-crow

Ετοιμαστείτε για μάχες σε ουρανοξύστη στο Rainbow Six Siege!

Αν και το προηγούμενο διάστημα η Ubisoft είχε επιλέξει να μην απαντάει στις φημολογίες κυκλοφορίας νέου περιεχομένου για το Rainbow Six Siege, το σημερινό της video μας δίνει ορισμένες -αν και ελάχιστες- πληροφορίες για τον νέο χάρτη του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα στην περιγραφή του συγκεκριμένου video η εταιρεία παραγωγής μας προετοιμάζει για αψιμαχίες και συμπλοκές στην κορυφή ενός ουρανοξύστη, πάνω από τους δρόμους της περιοχής Nagoya,στην Ιαπωνία. To σκηνικό φαίνεται να μεταφέρεται σε ένα παραδοσιακό ιαπωνικό εστιατόριο, με τα γραφικά και την ατμόσφαιρα από αυτό το teaser trailer να προμηνύουν ένα δυνατό αποτέλεσμα. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τον νέο χάρτη και το πρόσθετο περιεχόμενο που θα έρθει στις 12 και 13 Νοεμβρίου, όταν και θα υπάρξει live παρουσίαση και demo κατά την διάρκεια των ημιτελικών και του τελικού του pro league series μέσω Twitch.

Μέχρι τότε, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά στο παρακάτω video που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Ubisoft για την επιχείρηση Red Crow!

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rainbow Six Siege

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/12/2015