Νέο περιεχόμενο για το Pro Evolution Soccer 2017 - VideoGamer.gr
Νέο περιεχόμενο για το Pro Evolution Soccer 2017 - videogamer.gr
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο περιεχόμενο για το Pro Evolution Soccer 2017

Ενώ περιμέναμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Dedicated League Mode και το ‘μπάσιμο’ της Konami στον χώρο των e-sports, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία update για το Pro Evolution Soccer 2017. Για την ακρίβεια όχι ένα, αλλά 2 updates σε διάστημα ενός μήνα!

Στην ανακοίνωσή της στον επίσημο ιστότοπό της, η Konami αναφέρεται σε όλα τα νέα στοιχεία που θα γίνουν διαθέσιμα στους κατόχους του ποδοσφαιρικού τίτλου μετά το update. Στο τέλος Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμη η έκδοση 1.02 του παιχνιδιού, η οποία θα φέρει νέες προσθήκες στην επιλογή ποδοσφαιρικών υποδημάτων καθώς και βελτιωμένη απεικόνιση των προσώπων 39 νέων παικτών, οι οποίοι έχουν επιδείξει αξιοσημείωτη πορεία στο πρώτο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ονόματα παικτών όπως  ο Mario Lemina,ο Aymeric Laporte,ο Victor Wanyama και ο Denis Suarez.

Αναβαθμισμένα γραφικά; Yes, please!

Αναβαθμισμένα γραφικά; Yes, please!

 

Αλλαγές στον τίτλο ενόψει PS4 Pro και επίσημων συνεργασιών

Στο δεύτερο κατά σειρά update που θα ακολουθήσει στα τέλη Νοεμβρίου (1.03),  οι χρήστες που θα έχουν προβεί στην αγορά του PS4 Pro θα έχουν την δυνατότητα ανάλυσης 4k, ενώ το παιχνίδι θα ‘τρέχει’ σταθερά στα 60fps. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν η συγκεκριμένη δυνατότητα αποτελεί  επανασχεδιασμό εξ’ ολοκλήρου ή απλή αναβάθμιση στα ήδη υπάρχοντα γραφικά του τίτλου μέσω κάποιας τεχνικής rendering,κάτι για το οποίο αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την εταιρεία.

Ωστόσο, λόγο να χαμογελούν έχουν και οι κάτοχοι του Pro Evolution Soccer 2017 που δεν θα αγοράσουν την νέα κονσόλα της Sony, κυρίως λόγω του νέου περιεχομένου που θα προστεθεί. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της επίσημης συνεργασίας της Konami με την Liverpool και την Borussia Dortmund, θα προστεθούν τα γήπεδα των συγκεκριμένων ομάδων – το Anfield και το Iduna Park αντίστοιχα-  τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν σε όλα τα modes του παιχνιδιού. Επίσης, στοιχεία άξια αναφοράς είναι οι βελτιωμένες απεικονίσεις των προσώπων των παικτών των δύο ομάδων καθώς και η προσαρμογή των προεπιλεγμένων τακτικών ώστε να ανταποκρίνονται στον τρόπο που παρατάσσονται οι ομάδες στο πραγματικό γήπεδο.

liverpool

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες για τον ποδοσφαιρικό τίτλο της Konami, να δούμε ωστόσο αν αυτές είναι αρκετές για να φέρουν και την αντίστοιχη αύξηση στις πωλήσεις του Pro Evolution Soccer 2017,οι οποίες εμφανίζονται πεσμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ