Για τους ποδοσφαιρόφιλους gamers, ο χειμώνας έχει ήδη ξεκινήσει μετά από την επίσημη κυκλοφορία του Pro Evolution Soccer 2017 στα καταστήματα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η παγωμάρα των ανθρώπων της Konami από τον χαμηλό αριθμό πωλήσεων τους οδηγεί σε κάποιες αλλαγές. Κύριος σκοπός τους είναι να επαναφέρουν τον ποδοσφαιρικό τους τίτλο στην κορυφή.

Στην κατεύθυνση αυτή φαίνεται να βρίσκεται ένας νέος τρόπος διεξαγωγής τουρνουά, ο οποίος αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Konami  ως Dedicated League Mode. Πρόκειται για ένα νέο 'άνοιγμα' της ιαπωνικής εταιρείας στον τομέα των e-sports.

28558885945_f22602db83_b

Σύμφωνα με τον Jonas Lygaard, Senior Director of Brand and Business Development, αυτή η κίνηση θα ενδυναμώσει την φήμη του αγαπημένου ποδοσφαιρικού τίτλου. Η Konami θεωρεί ότι αυτός ο τρόπος διεξαγωγής διοργανώσεων  'θα επιτρέψει την συμμετοχή οποιουδήποτε κατόχου του PES 2017 σε μελλοντικές διοργανώσεις '.

Δεδομένης της συμμετοχής και των διακρίσεων που έχει η Ελλάδα σε παγκόσμιες διοργανώσεις του Pro Evolution Soccer τα τελευταία χρόνια μένει να δούμε τον αντίκτυπο που θα έχει η συγκεκριμένη κίνηση της Konami στον τομέα των e-sports. Αναμένονται σύντομα περισσότερες πληροφορίες από την Konami για το Dedicated League Mode.