Νέο επίπεδο δυσκολίας με το νέο patch για το Uncharted 4: A Thief's End - VideoGamer.gr
Uncharted
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέο επίπεδο δυσκολίας με το νέο patch για το Uncharted 4: A Thief’s End

Το νεότερο patch που έγινε διαθέσιμο για το Uncharted 4: A Thief’s End έρχεται να προσθέσει στο παιχνίδι νέο επίπεδο δυσκολίας στο λατρεμένο Survival mode. Το εν λόγω mode έχει την ονομασία ”Hardcore mode”.

Στο νέο επίπεδο δυσκολίας οι παίκτες έχουν μία και μοναδική ευκαιρία για να αντιμετωπίσουν τα πενήντα εχθρικά waves. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι αν η ομάδα πεθάνει τότε επιστρέφουμε και πάλι από την αρχή. Όπως μπορεί να καταλάβατε και εσείς δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για να το τερματίσετε καθώς ίσως χρειαστείτε κάποιο σχέδιο με την παρέας σας.

uncharted-4-screenshot-20-15jun15

Εκτός από αυτό με το νέο Patch προστέθηκε και το Classic mode στο Multiplayer mode το οποίο δεν έχει γνωρίσαμε στην Beta του παιχνιδιού και δεν έχει in-game store, Mysticals ή Sidekicks παρά μόνο αγνή και καθαρή μάχη. Είναι το μόνο mode που σύμφωνα με την Naughty Dog οι παίκτες ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Φυσικά τέλος έχουμε αρκετά bug fixes και updates τα οποία βελτιώνουν την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. Γενικώς η Naughty Dog δεν έχει συνηθίσει στο να παρατάει τα παιχνίδια και να μην ξεχνάμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες έχουμε και την κυκλοφορία του Uncharted: The Lost Legacy.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Uncharted 4: A Thief’s End

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/05/2016