H Rockstar κυκλοφόρησε το νέο patch για το GTA IV έπειτα από 6 χρόνια - VideoGamer.gr
Gta IV Rockstar
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

H Rockstar κυκλοφόρησε το νέο patch για το GTA IV έπειτα από 6 χρόνια

Rockstar είναι και την έχουμε πολύ ψηλά. Την έχουμε κάνει Θεό και είναι από τις εταιρείες που δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ. Τόσα καλά παραδείγματα, τόσες κινήσεις που αξίζουν πολλά μπράβο. Είναι μια εταιρεία όπου γενικώς επηρεάζει με τον τρόπο της όλη την βιομηχανία και με το παραπάνω.

Ως μεγάλη έκπληξη λοιπόν η Rockstar Games, κυκλοφόρησε ένα νέο patch για το GTA IV. Ναι καλά ακούσατε ένα παιχνίδι που έχει κλείσει οχτώ χρόνια στην αγορά δέχθηκε ένα patch. Το τελευταίο patch του GTA IV είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2010.

gta-iv-rockstar

Το εν λόγω update αναβάθμισε γενικώς την σταθερότητα του παιχνιδιού αλλά και η συμβατότητα του με τα σύγχρονα PC. Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρεία για την κίνηση. Εξάλλου δεν την έχουμε τόσο ψηλά σαν εταιρεία για το τίποτα.

Πάντως αναρωτιόμαστε που θα φτάσει και με το Grand Theft Auto V γιατί μέχρι στιγμής δείχνει ότι το υποστηρίζει και με το παραπάνω. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως μπορεί να γίνει πολύ μεγαλύτερο το παιχνίδι και επίσημα.

Για τους 2-3 που μπορεί να μην έχουνε δει (αν και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση) ακόμη το trailer του Red Dead Redmption 2 μπορείτε να μπείτε εδώ.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ