Τα πρώτα leaks για τον επερχόμενο τίτλο Assassin's Creed: Origins ήδη άρχισαν να "χτυπούν" το διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ χθές είχαμε και ένα πιο "τρανταχτό" leak το οποίο αποκαλύπτει το setup του παιχνιδιού. Πριν από μια πιθανή αποκάλυψη της νέας προσθήκης στη δημοφιλή σειρά της Ubisoft στη E3 την επόμενη εβδομάδα, νέα διαρροή πληροφοριών φτάνει σε "Διαδικτυακά χέρια" αποκαλύπτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Εικόνες ενός επερχόμενου τεύχους του Game Informer έχουν βρει τον δρόμο τους online στο Διαδίκτυο, με το εξώφυλλο του περιοδικού να είναι αφιερωμένο στο δημοφιλές και πολυαναμενώμενο παιχνίδι, Assassin's Creed: Origins. Το όνομα αυτό, αν είχε αναφερθεί και από προηγούμενες αναφορές και διαρροές πληροφοριών στο παρελθόν, η συγκεκριμένη διαρροή μας παρέχει επίσης και μια ημερομηνία κυκλοφορίας: 27 Οκτωβρίου. Το τελευαταίο τεύχος του δημοφιλούς περιοδικού επιβεβαιώνει επίσης το Αιγυπτιακό setup του επερχόμενου Assassin's Creed τίτλου, καθώς και των εκδόσεων στις οποίες θα διατεθεί.

erJnRSfZ4MpamTDRqaBbgh-650-80

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους περιοδικού του GameInformer, δημοσιεύθηκαν χάρη σε έναν Redittor ο οποίος δημοσίευσε τις φωτογραφίες μέσο Imgur.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω το παρών leak παρείχε και αρκετές πληροφορίες για τις εκδόσεις του νέου τίτλου. Η Standard έκδοση του Assassin's Creed: Origins θα διατιμηθεί στην προκαθορισμένη πλέον τιμή των ΑΑΑ gaming τίτλων, στα $ 59,99, η έκδοση Deluxe Pack τιμολογείτε στα $ 69,99, ενώ η Gold Edition που θα περιλαμβάνει και ότι περιέχει η Deluxe Pack καθώς και το Season Pass και θα κοστίζει $ 99,99. Τέλος, εάν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα από $ 1οο,  $ 109,99 για την ακρίβεια, θα μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας την Gold Steelbook Edition που θα κυκλοφορήσει με το πακέτο Deluxe, το Season Passν, όλα πακεταρισμένα σε ένα Gold Steelbook.

Οι προ-παραγγελίες θα σας παρέχουν μια επιπλέον αποστολή, με τίτλο "The Secrets of the First Pyramids", με την εν λόγο αποστολή-promotion να προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις.

Επίσης μαθαίνουμε ότι η ανάπτυξη του ξεκίνησε πριν από το Assassin's Creed Unity, και ότι το παιχνίδι θα συμπεριλάβει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μάχης και AI. Δεν θα υπάρχει minimap, ενώ θα αντικατασταθεί από μια πυξίδα στο επάνω μέρος της οθόνης.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Κλεοπάτρας και περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές πόλεις, όπως το Μέμφις και την Αλεξάνδρεια. Ο πληθυσμός των NPC θα επηρεαστεί από τον κύκλο ημέρας / νύχτας, ενώ θα εκτελεί "ανθρώπινες λειτουργίες", θα φάει, θα κοιμηθεί, και μάλιστα θα "απαντήσει στην κλήση της φύσης". Ο χαρακτήρας θα μπορεί να ελέγχει έναν αετό και να ανεβαίνει σε κάθε κτίριο του παιχνιδιού. Ειδικά κουμπιά για ελεύθερη λειτουργία προς τα πάνω ή προς τα κάτω έχουν αφαιρεθεί. Θα είναι δυνατό να εξερευνήσετε υποβρύχιες περιοχές και να βρείτε θησαυρούς μέσα σε ερείπια και βυθισμένα πλοία.Τα αναθεωρημένα συστήματα μάχης και ΑΙ να περιλαμβάνουν εχθρούς που εξελίσσονται ανάλογα με την πορεία σας στο παιχνίδι, με μάχες που σας προσφέρουν και σας γεμίζουν με αδρεναλίνη.

IOo0kIWl 

Παρά τη διαρροή, κανένα από αυτά δεν είναι επίσημο και θα παραμείνει έτσι μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή του από την Ubisoft κατά την φετινή E3.