Οι υποθέσεις για τον επόμενο Assasin's Creed τίτλο της Ubisoft είναι πολλές, με πολλούς να πιστεύουν ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα λέγεται Assasin's Creed:Origins.

Μέσω μιας φωτογραφίας από μια κάρτα προ-παραγγελίας που δημοσιεύτηκε online,  μαθαίνουμε ότι όντως τελικά το παιχνίδι θα ονομάζεται Origins  και όλα δείχνουν ότι θα λαμβάνει χώρα στην Αίγυπτο, όπως πολλοί είχαν μαντέψει. Στην κάρτα βλέπουμε την μεγάλη σφήγκα της Γκίζας, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Αιγύπτου. Επιπλέον, φαίνεται ότι όσοι προ παραγγείλουν το παιχνίδι θα μπορούν να παίξουν μια επιπλέον αποστολή, ονόματι Secrets of the first pyramids.. δεν αλλάζεις ποτέ Ubisoft.

Origins, Assasin's Creed

Σύμφωνα με την εικόνα, η Gold Edition του Assasin's Creed Origins περιλαμβάνει το κύριο παιχνίδι, το deluxe πακέτο, το season pass και ένα steelbook. 

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να αμφισβητήσει κάποιος αυτή την 'διαρροή' είναι το logo της Ubisoft. H εταιρεία άλλαξε το λογότυπο της την προηγούμενη εβδομάδα, και είναι κάπως παράξενο το να βλέπουμε έναν νέο τίτλο να κυκλοφορεί φέροντας  το παλιό logo.

Όπως και να έχει, θα μάθουμε περισσότερα για τον επόμενο τίτλο της εταιρίας στις 12 Ιουνίου, στην παρουσίαση της Ubisoft στην E3.