Νέο IP από την Bandai Namco στην Gamescom - VideoGamer.gr
bandai namco logo
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο IP από την Bandai Namco στην Gamescom

Η Bandai Namco όπως ανακοίνωσε, θα αποκαλύψει ένα νέο IP τον επόμενο μήνα στην Gamescom. Η νέα της σειρά θα κάνει παρέα στα Tekken 7 και Dragon Ball Xenoverse 2, παρότι το Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom που είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο δεν φαίνεται να είναι στην λίστα παρουσιάσεων.

Όπως δηλώνει η εταιρία, “το νέο IP θα κυκλοφορήσει από την BANDAI NAMCO Entertainment Europe για το δυτικό κοινό” χωρίς να διευκρινίζει περισσότερες λεπτομέρειες.

Bandai Namco

“Φέτος για ακόμα μια φορά, το μεγαλύτερο φεστιβάλ παιχνιδιών θα γίνει σπίτι πολλών φίλων του gaming που θα συγκεντρωθούν στην Κολωνία” όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας Herve Hoerdt και συνέχισε: “Φέρνουμε 3 νέα πολύ ενδιαφέροντα projects φέτος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των φίλων των fighting games καθώς θα δοκιμάσουν το πιο εντυπωσιακό TEKKEN μέχρι σήμερα, δηλαδή το TEKKEN 7. Επίσης θα δείξουμε και το DRAGON BALL XENOVERSE 2 με όλα τα νέα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά του. Τέλος είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι καθώς θα αποκαλύψουμε ένα ολοκαίνουργιο project!”

Να θυμίσουμε πως η Gamescom ανοίγει τις πόρτες της στις 17 Αυγούστου για τα μέσα, ενώ για το κοινό στις 18 Αυγούστου. Μείνετε μαζί μας όλο το καλοκαίρι για να δούμε live ότι θα συμβαίνει στην Κολωνία!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ