Το νέο God of War θα έχει και συνέχειες - VideoGamer.gr
god of war ps4 reveal 1
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Το νέο God of War θα έχει και συνέχειες

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε στην Ε3 τον Ιούνιο, το God of War αποτελεί τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 μέσα στο 2017. Χάρη στις συχνές δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μάθαμε όχι μόνο ότι το νέο God of War θα έχει συνέχειες, αλλά και ότι ίσως να μην είναι όσο μακριά φανταζόμαστε η ημερομηνία κυκλοφορίας του!

god-of-war-5-cover

Προοπτική για sequels του νέου God of War και νέες αποκαλύψεις!

Ο director του νέου God of War, Cory Barlog, είναι ιδιαίτερα ενεργό μέλος στο Twitter, μη διστάζοντας να απαντήσει πολλές φορές σε ερωτήσεις θαυμαστών. Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις διαλόγου στον λογαριασμό του, ο Barlog απάντησε ότι υπάρχει προοπτική για αρκετές συνέχειες και ότι ο επερχόμενος τίτλος δεν θα είναι ο μοναδικός που θα κυκλοφορήσει. ‘Με το νέο αυτό κεφάλαιο στην ανθολογία, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε πολλά περισσότερα από έναν μόνο τίτλο’. Μπορεί να απέφυγε να απαντήσει στον ακριβή αριθμό των συνεχειών που θα έχει το franchise, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Kratos δεν θα είναι μόνο για έναν τίτλο.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προέκυψε από ερώτηση θαυμαστή είναι το πότε ξεκίνησε ο Barlog να εργάζεται πάνω στον νέο τίτλο, με την απάντηση που έδωσε ο director να μας ξαφνιάζει ευχάριστα. ‘Άρχισα να ασχολούμαι πάνω στο νέο God of War to 2013, αν και ειλικρινά μου φαίνεται σαν να ξεκίνησα χθες’. Πρόκειται για ένα στοιχείο που εκπλήσσει όλους τους fans ευχάριστα καθώς αν σκεφτεί κανείς την διάρκεια και την προετοιμασία που απαιτεί η δημιουργία ενός AAA τίτλου, ίσως η κυκλοφορία του νέου τίτλου της Santa Monica να μην είναι τόσο μακριά όσο φανταζόμαστε δεδομένου ότι βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής τα τελευταία 3 χρόνια!

god-of-warjpg-6aaca2_1280w[1] Αναμένουμε την κυκλοφορία του νέου God of War μέσα στο 2017 από την Santa Monica, ωστόσο μέχρι τότε σίγουρα ο Barlog θα μας κρατά ‘ζεστό’ το ενδιαφέρον με τις δημοσιεύσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ