Το νέο God Of War είναι γεγονός! - VideoGamer.gr
God Of War - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το νέο God Of War είναι γεγονός!

Έπειτα απο ένα μεγάλο reveal κατά την διάρκεια της Sony E3 Press Conference, αποκαλύφθηκε νέος God Of War τίτλος βασισμένος στην Σκανδιναβική Μυθολογία.

Ανοίγοντας την αυλαία με την ορχήστρα που μας χάρισε το νέο υπέροχο μουσικό θέμα του God Of War, είδαμε τον Kratos να επιβεβαιώνει τις φήμες, και να ξεπετάγεται απο το σκοτάδι δίνοντας συμβουλές στο γιο του, καθώς πηγαίνουν στην πρώτη του δοκιμασία, το κυνήγι του ελαφιού.

God Of War

Ο τίτλος δείχνει πλήρως ανανεωμένος με την κάμερα να είναι κλειδωμένη πάνω απο τον ώμο του Kratos. Η ομάδα ανάπτυξης της Santa Monica δήλωσε, “Θέλαμε να είναι μια πιο προσωπική εμπειρία ανάμεσα στους παίχτες και τον Kratos. Όσον αφορά την ιστορία, βρίσκουμε τον Kratos πολλά πολλά χρόνια αργότερα απο τα γεγονότα του God Of War 3, και δεν βλέπουμε την ώρα να μοιραστούμε περισσότερα για τα πρόσωπα και την πορεία που θα ακολουθήσουμε”.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στο βίντεο θα παραλάβουμε σίγουρα μια φρέσκια ιδέα απο το στούντιο, που δείχνει να εξερευνεί τα στοιχεία της Μυθολογίας με το τρομερό τσεκούρι που έχει ήδη στην κατοχή του.

Δυστυχώς έπειτα απο το trailer δεν εμφανίστηκε ημερομηνία κυκλοφορίας, παρά μόνο η φράση “In Development for PS4“. Το πιθανότερο είναι να το δούμε προς τέλη 2017, αρχές 2018.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ