Νέο, γεμάτο συγκρούσεις trailer για το Tekken 7 - VideoGamer.gr
Τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tekken 7! - videogamer.gr
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέο, γεμάτο συγκρούσεις trailer για το Tekken 7

H Bandai Namco, στο περιθώριο της εκδήλωσης  The Golden Joystick 2016, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Tekken 7. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από το σύντομο video, μπορούμε να περιμένουμε επικές συγκρούσεις, συναντώντας παλιούς και νέους χαρακτήρες από το δημοφιλές franchise.

tekken7-5

Νέοι χαρακτήρες αλλά και επιστροφή παλιών στο Tekken 7!

Στο σύντομο video που δόθηκε στην δημοσιότητα, βλέπουμε παλιούς χαρακτήρες όπως ο Akuma, o Heihachi και ο Kazuya αλλά και νέους όπως η Lucky Chloe και ο Claudio Serafino να εμπλέκονται σε επικές μονομαχίες οι οποίες φαίνεται ότι θα μας καθηλώσουν. Μία ακόμη ευχάριστη είδηση για τους fans είναι η επιστροφή του Miguel Caballero Rojo, ενός ιδιαίτερα αγαπητού χαρακτήρα του προηγούμενου τίτλου του δημοφιλούς franchise. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα που επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από τον Jin Kazama, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αδερφής του κατά την διάρκεια του γάμου της. Θα μπορέσει να τα βάλει άραγε με τον Jin;

tekken-7-miguel

Η Bandai Namco έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του Tekken 7: Fated Retribution για τις αρχές του 2017, όταν και θα γίνει διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC. Μέχρι τότε, δείτε το παρακάτω video και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ