Νέο gameplay video του Injustice 2 αποκαλύπτει τον Joker - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Νέο gameplay video του Injustice 2 αποκαλύπτει τον Joker

Μετά από μια πρόσφατη διαρροή ενός footage που απεικονίζει τον κλόουν πρίγκιπα του εγκλήματος στο τέλος του trailer που αποκαλύπτει τον The Flash, το γνωστό studio παραγωγής NetherRealm Studios και ο δημοφιλής εκδότης Warner Bros. Interactive Entertainment παρουσίασαν, τελικά, ένα επίσημο gameplay trailer του Injustice 2, το οποίο εισάγει τον δημοφιλέστερο εχθρό του Batman, The Joker.

Παρόλο που δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Τζόκερ θα εμφανιζόταν στο παιχνίδι – ειδικά μετά από την προ ημερών διαρροή του καταλόγου επιτευγμάτων του παιχνιδιού που αποκάλυψε την παρουσία του – , χθες είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής και πολυαγαπημένος comic villain επιβεβαιώνεται για το Injustice 2 ως playable χαρακτήρας και επίσημα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το νέο gameplay trailer και τον The Joker:

Το studio παραγωγής NetherRealm ανακοίνωσε το επόμενο μέλος του ρόστερ του Injustice 2 χθες, όπως και είχε υποσχεθεί, απελευθερώνοντας το παραπάνω gameplay trailer που επικεντρώνεται γύρω από τον περιβόητο Γελοτοποιό. Το παραπάνω βίντεο αποκακαλύπτει μερικές από τις ικανότητες του Joker, οι οποίες στηρίζονται σε διάφορα όπλα – bars, μαχαίρια, εκρηκτικά – με τα οποία αντιμετωπίζει τους εχθρούς του.

Για όσους βρίσκονται υπό comic άγνεια: ο Τζόκερ είναι ο πιο εικονικός κακοποιός των DC Comics (και ίσως ο πιο εικονικός κακοποιός μακράν από το DC και τη Marvel), ο οποίος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ντεμπούτο του κόμικς τεύχους του Batman στις 25 Απριλίου 1940. Αποτελεί τον αρχικακοποιό και τον πιο διάσημο villain χαρακτήρα στον κόσμο του Batman.

Όπως ίσως μπορεί να γνωρίζετε, ο Τζόκερ δεν διαθέτει υπεράνθρωπες ικανότητες, αλλά χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του, με την βοήθεια της χημικής μηχανικής, για να αναπτύξει δηλητηριώδη ή θανατηφόρα παρασκευάσματα ή αντικείμενα. Σε γενικές γραμμές, είναι επίσης εξαιρετικά έξυπνος και πανούργος, με μια δόση τρέλας που αρκετές φορές ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ίσως ο καλύτερος και ιδανικότερος συνδυασμός για έναν υπερ-κακοποιό (super-villain).

Το Injustice 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox One στις 16 Μαΐου 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ