Νέο Gameplay Trailer του PES 2017 από την E3! - VideoGamer.gr
PES 2017 trailer VIDEOGAMER.GR
· Γράφει ο Policymaker

Νέο Gameplay Trailer του PES 2017 από την E3!

Το νέο πολυαναμενόμενο PES 2017 trailer από την E3 και την Konami είναι εδώ, μαζί με πολλές νέες πληροφορίες! Έχουμε και λέμε, αναλυτικά:

Control Reality & φιλοσοφία

Το PES 2017 έχει σχεδιαστεί γύρω από την ιδέα ‘Control Reality’ ανεβάζοντας τον πολυβραβευμένο gameplay σε νέα επίπεδα ελέγχου και οπτικού ρεαλισμού χωρίς να θυσιάζουν την ευκολία και την αμεσότητα που έχουν τα ματς στο Pro Evolution Soccer. Η κορυφαία μηχανή Fox δίνει νέα δύναμη στον τίτλο με νέο σύστημα εκτέλεσης και αποδοχής πάσας, και AI που προσαρμόζεται για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον κάθε παίκτη διαφορετικά.

Το PES 2017 έχει σχεδιαστεί γύρω από την ιδέα ‘Control Reality’ ανεβάζοντας τον πολυβραβευμένο gameplay σε νέα επίπεδα ελέγχου…

Real Touch & Precise Pass

Οι παλαιότερες εκδόσεις του PES είχαν εισάγει το επαναστατικό Team ID και Player ID. Συστήματα που βοηθούν τη μηχανή να αναπαράγει και να μιμείται τους πραγματικούς παίκτες στον τρόπο που κινούνται και παίζουν. Το PES 2017 προσθέτει νέα επίπεδα σε αυτό τον τομέα φέρνοντας το σύστημα ‘Real Touch’. To Real Touch ρυθμίζει τον τρόπο με τον οποίο δέχεται ο παίκτης την μπάλα ανάλογα με το ύψος και τη δύναμη της πάσας, και την ικανότητα του παίκτη. Ένα νέο σύστημα ‘Precise Pass’ δίνει νέα δυναμική στα ball physics του παιχνιδιού καθώς οι παίκτες κάνουν πάσες με βάση τα σπριντ των συμπαικτών τους χωρίς να στοχεύουν τους ίδιους.

PES 2017 VIDEOGAMER.GR

Περισσότερες πληροφορίες για τα Modes

Στην E3 η KONAMI θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση του ανανεωμένου Master League και MyClub καθώς και σε όλες τις προσθήκες που έγιναν με βάση το feedback από την κοινότητα. Οι τερματοφύλακες έχουν σχεδιαστεί από την αρχή, και κάνουν εντυπωσιακές πολλαπλές επεμβάσεις, ορίζουν το penalty box και κάνουν έξυπνες εξόδους λόγω της σωστότερης θέσης τους. Το νέο σύστημα ‘Adaptive AI’ αναγνωρίζει αν ο παίκτης επαναλαμβάνει τις ίδιες τακτικές για να σκοράρει και κάνει αλλαγές. Θα ορίσει 2 αμυντικούς πάνω σε παίκτες κλειδιά, θα μυριστεί τις κρυφές επιθέσεις και θα διακόψει τις πάσες. Επίσης στην έκθεση θα παρουσιαστεί το σύστημα ‘Total Team Control’ που επιτρέπει ανώτερες τακτικές.

PES 2017 VIDEOGAMER.GR

Γραφικά & Προσθήκες

Το νέο gameplay συνοδεύεται από τα πιο ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά που έχουμε δει ποτέ μέχρι τώρα. Με εκατοντάδες νέα animations που εξασφαλίζουν ότι οι πάσες θα περνάνε με ρευστότητα, και οι συγκρούσεις θα είναι ρεαλιστικές, και με νέα επίπεδα στο πόσο μοιάζουν οι παίκτες με τους πραγματικούς, το PES 2017 κάνει θα είναι μία εμβληματική προσθήκη στη σειρά. Νέοι διάσημοι παίκτες προστίθενται φέτος στο σύστημα που μιμείται σε φωτογραφικό επίπεδο τη μορφή τους αλλά και τις κινήσεις και τον τρόπο παιχνιδιού τους, ενώ θα μπορείτε να δείτε και άλλες πανέμορφες λεπτομέρειες, όπως τον ιδρώτα τους ή τα χνώτα τους όταν έχει κρύο ή τα δίχτυα να σείονται όταν τα κτυπά η μπάλα.

Νέοι διάσημοι παίκτες προστίθενται φέτος στο σύστημα που μιμείται σε φωτογραφικό επίπεδο τη μορφή τους αλλά και τις κινήσεις και τον τρόπο παιχνιδιού τους…

Η Konami έχει ποντάρει πολλά στο comeback του “βασιλιά” ο οποίος από πέρυσι δείχνει σημαντικά σημάδια ανάκαμψης στις τάξεις των fans! Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε demo version στην E3, οπότε αναμένουμε περισσότερα σχόλια, και ευελπιστούμε και gameplay videos, από fans που βρίσκονται εκεί! Μη χάνεις όμως άλλο χρόνο, δες το gameplay video του Pro Evolution Soccer 2017 που ακολουθεί, καθώς και τη γνώμη μας για το gameplay του παιχνιδιού:

 

Αναμένουμε πλέον και την αντίδραση των EA fanboys αφού οι ανακοινώσεις για το FIFA17 είχαν προηγηθεί!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pro Evolution Soccer 2017

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/09/17

FIFA 16

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

25/09/2015