Νέο expansion για το Pillars of Eternity - VideoGamer.gr
pe wallpaper player experience
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Νέο expansion για το Pillars of Eternity

Οι Obsidian Entertainment και Paradox Interactive ανακοίνωσαν το δεύτερο expansion του Pillars of Eternity The White March, με όνομα The White March – Part 2, που φέρνει τους παίκτες για ακόμα μια φορά στην χιονισμένη παραμεθόριο του Eastern Reach.

Στο Pillars of Eternity: The White March – Part 2 έρχονται να προστεθούν αρκετά νέα quests, νέα abilities και ένα νέο companion με το όνομα Meneha, the Barbarian. Το expansion επίσης ανεβάζει το level cap, ενώ προσθέτει και το “Story Time” mode που επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν την εκπληκτική ιστορία του Pillars of Eternity σε γρηγορότερο ρυθμό. Πίσω από τον τίτλο βρίσκεται ο Director Josh Sawyer, που έχει στο ενεργητικό του ως Game Director το Fallout: New Vegas, και στο σενάριο ο Eric Fenstermaker που ήταν co-writer στο South Park: The Stick of Truth.

Πάρτε μια γεύση από το πρώτο μέρος του The White March:

Το Pillars of Eternity είναι ένα RPG εμπνευσμένο από κλασσικούς τίτλους όπως τα Baldur’s Gate, Icewind Dale, και Planescape: Torment και πρόκειται για ένα project που χρηματοδοτήθηκε από το Kickstarter, με πάνω από 75 χιλιάδες backers, ενώ έχει κάνει και πάνω από 600 χιλιάδες πωλήσεις από τον Μάρτιο του 2015 που κυκλοφόρησε.

To The White March – Part 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016, ενώ το Expansion Pass που περιλαμβάνει τα Part 1 και Part 2 κοστίζει 23,99€ και μπορείτε να το βρείτε ήδη στο Steam.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.