Το νέο επεισόδιο του Star Wars: The Old Republic-Knights of the Fallen Empire-καταφθάνει τον Φεβρουάριο - VideoGamer.gr
maxresdefault 1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το νέο επεισόδιο του Star Wars: The Old Republic-Knights of the Fallen Empire-καταφθάνει τον Φεβρουάριο

Η Bioware, ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη του επόμενου κεφαλαίου στο επεισοδιακό περιεχόμενο του Star Wars: The Old Republic – Knights of the Fallen Empire.

Το όνομα του επεισοδίου θα είναι “Anarchy in Paradise” και θα είναι διαθέσιμο στις 11 Φεβρουαρίου, 2016 δίνοντας την ευκαιρία στους παίχτες να βυθιστούν στην ιστορία του Outlander και να έχουν διαθέσιμα όλα τα επόμενα κεφάλαια δωρεάν, κατά τη διάρκεια του subscription τους.

KaliyoConcept_854x480[1]

Το Anarchy in Paradise, μας παρουσιάζει έναν νέο σύμμαχο, έναν κακόφημο mercenary με όνομα Firebrand. Η αποστολή είναι να καταστρέψει την Eternal Empire, κάνοντας επίθεση στο Zakuul και κατακτώντας τον Eternal Throne με οποιοδήποτε τρόπο χρειάζεται. Οι παίχτες θα αντιμετωπίσουν τις σκληρές συνέπειες παλιών αποφάσεών τους και θα νιώσουν τα όρια να στενεύουν στην επικίνδυνη περιπέτειά τους.

Η Bioware ακόμη ανακοίνωσε ένα νέο σύστημα Rewards για τους Subscribers, προσφέροντας τους μια σειρά από μοναδικές μηνιαίες θεματικές ανταμοιβές, στο πνεύμα του HK-55 Assassin Droid:

  • Οι παίχτες που είναι Subscribers στις τις 11 Ιανουαρίου, 2016 θα παραλάβουν ένα HK-55 ως μόνιμο προσωπικό Companion.
  • Όσοι είναι Subscribers την πρώτη κάθε μήνα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2016, θα παραλάβουν μία in-game θεματική ανταμοιβή σχετικά με τα όπλα και τον εξοπλισμό του HK-55 μαζί πρόσβαση στα chapter 2 ημέρες πριν.
  • Όσοι κάνουν Subscribe από τις 1 Φεβρουαρίου,2016 και μετά, θα παραλάβουν ένα HK-55 εμπνευσμένο Jetpack Mount, που είναι δημιουργημένο έτσι ώστε να αντέχει στις σκληρότερες καταστάσεις όσο περιπλανιέστε στον γαλαξία.
  • Όσοι κάνουν Subscribe από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι τις 1 Αυγούστου,2016 θα λάβουν πρόσκληση να παίξουν ένα bonus κεφάλαιο, όπου θα μπορούν να παίξουν ως HK-55!
Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ