Νέο demo για το Resident Evil 7: Biohazard - VideoGamer.gr
resident evil
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Νέο demo για το Resident Evil 7: Biohazard

Με αγωνία περιμένουμε όλοι το νέο Resident Evil 7: Biohazard, το οποίο υπόσχεται στους απανταχού gamers μια horror based εμπειρία, που θα θυμίζει κάτι από τους original τίτλους του franchise. Ξεχάστε λοιπόν τα τρία τελευταία παιχνίδια της Capcom με τον ομώνυμο τίτλο που μας έδωσαν μια πιο action ματιά, και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την οικογένεια Baker στο νέο demo που κυκλοφόρησε.

Το νέο demo φέρει τον τίτλο Lantern και να είστε σίγουροι πως ο τίτλος αυτός δεν είναι τυχαίος. Κατά τη διάρκεια του demo ο παίκτης καταδιώκεται από μια γυναίκα που κρατάει ένα φανάρι(lantern), η οποία άλλοτε τρέχει και άλλοτε βγάζει ανατριχιαστικές κραυγές.

resident evil

Οι νέες πληροφορίες, που αφορούν στο πολυαναμενόμενο game, υποδηλώνουν πως ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Ethan, καταλήγει στο ίδιο σπίτι του νέου demo με στόχο να βρει την αγνοούμενη σύζυγο του Mia, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια του demo.

Η γυναικά που κυνηγάει τη Mia είναι η Marguerite Baker, σύζυγος του Jack και μητέρα του Lucas και όλοι μαζί είναι η οικογένεια Baker, οι «κακοί» του Resident Evil 7 (Αν και δεν πιστεύουμε πως είναι οι μοναδικοί).

resident evil

Το σπίτι των Baker είναι μια παλιά αγροικία στη Louisiana, του οποίου πολλά κομμάτια φαίνεται να καταρρέουν και να σαπίζουν. Σε μια από τις στιγμές του demo, ο πρωταγωνιστής ταΐζεται εντόσθια από τον Jack, ενώ είναι καθηλωμένος σε μια από τις καρέκλες της τραπεζαρίας της οικογενείας, βγάλτε λοιπόν τα δικά σας συμπεράσματα για τους Baker.

Αν και δεν πιστεύω πως όλο το παιχνίδι θα είναι ένα συνεχές κρυφτό, όπως το Outlast, παρόλα αυτά οι Baker αναμφίβολα θα αποτελέσουν ένα δύσκολο κομμάτι για το Resident Evil 7. Η creepy οικογένεια, εκτός του ότι ξέρει το σπίτι της και όλα του τα κρυφά περάσματα καλύτερα από τον καθένα, είναι σχεδιασμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργεί μια συνεχή ανησυχία ακόμη και σε τέρατα ψυχραιμίας.

Το Resident Evil 7: Biohazard αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2017 για PC, Xbox One, Playstation 4 ενώ θα έχει και πλήρη υποστήριξη του Playstation VR.

Δείτε το trailer του demo:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA