Νέες πληροφορίες σχετικά με το demo του Anthem - VideoGamer.gr
b4788dfd abf1 4485 a281 9ac00d7d30e1 Screen 5
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέες πληροφορίες σχετικά με το demo του Anthem

To Anthem είναι από επερχόμενα παιχνίδια της Bioware όπου ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία και έρχεται κιόλας σε λίγο καιρό. Ο Mark Darrah λοιπόν oποίος ήταν executive producer στο Dragon Age και τώρα στο Anthem μοίρασε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο demo του Anthem.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν και όπως λέει ο ίδιος το demo θα διαδραματίζεται περίπου στη μέση του παιχνιδιού χωρίς κανένα tutorial, διαφορές στο balance καθώς και μερικά ακόμη. Σίγουρα από την άλλη πλευρά η ιδέα ενός demo είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο ο οποίος θέλει να προβεί σε αγορά του τίτλου.

Όπως είδατε και εσείς μέχρι και ο ίδιος εστιάζει στο κομμάτι το ότι το demo θα έχει πολλά περισσότερα bugs από το τελικό παιχνίδι. Επίσης στο κομμάτι της πτήσης με το Javelin δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με το τελικό αποτέλεσμα που θα πάρουμε από την έκδοση του PC. Το Anthem αποτελεί κάτι καινούργιο κατά κάποιο τρόπο για την gaming βιομηχανία όπου σίγουρα περιμένουμε να δοκιμάσουμε. Tέλος εμείς να πούμε πως το Anthem έρχεται στις 22 Φεβρουαρίου σε PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ