Ο Hideaki Itsuno, ο σκηνοθέτης και δημιουργός της αγαπημένης και επιτυχημένης σειράς Devil May Cry, δημοσίευσε σήμερα το πρωί στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μερικές πληροφορίες για το επερχόμενό του Project.

Πιο συγκεκριμένα, μέσο του post του στο Twitter ζητά επίσημα συγνώμη για την απουσία του από κάποια ανακοίνωση για το επόμενό του έργο κατά τη διάρκεια της φετινής E3. Όμως το συγκεκριμένο post προσφέρει και κάποια χαρμόσυνα νέα προς του fans, λυτρωτικά θα μπορούσε να τα χακτηρίσει κανείς, καθώς ο  Hideaki Itsuno διαβεβαίωσε στους οπαδούς ότι το επόμενο έργο του "προχωράει ομαλά". Δείτε το αντίστοιχο tweet παρακάτω.

Οι fans και φίλοι της σειράς Devil May Cry "εξαγριώθηκαν" με μηνύματα χαράς στο συγκεκριμένο post, απατώντας στα σχόλια με διάφορα gifs του Devil May Cry, ελπίζοντας ότι αυτό το απρογραμμάτιστο επερχόμενο έργο του δημιουργού  Hideaki Itsuno θα είναι είτε το Devil May Cry 5 είτε ένα από τα, Dragon’s Dogma 2, Sengoku Basara 5 ή Rival Schools 3.

Ο Hideaki Itsuno ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε αυτό το νέο έργο ήδη από τις αρχές του 2017. Ο Itsuno εργάστηκε στο Devil May Cry 2-4, το τελευταίο από τα οποία κυκλοφόρησε το 2008 και ανανεώθηκε το 2015 μέσο remastered έκδοσης.