Νέες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν του The Walking Dead από την Telltale Games - VideoGamer.gr
TWD KeyArt NoLogo
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Νέες πληροφορίες για την τρίτη σεζόν του The Walking Dead από την Telltale Games

Η τρίτη σεζόν του The Walking Dead: A Telltale Games Series από ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016, και τώρα ο δημιουργός της σειράς των comics, Robert Kirkman, μας έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την επερχόμενη σεζόν του παιχνιδιού.

The-Walking-Dead-Season-2-Episode-3-In-Harm-s-Way-Gets-Screenshots-440446-4

Σε μια συνέντευξη με την IGN, ο Kirkman μίλησε για την εμπιστοσύνη που έχει στην Telltale Games καθώς επίσης και στους συγγραφείς της ιστορίας του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η τρίτη σεζόν της σειράς The Walking Dead από την Telltale Games είναι ιδιαίτερα συναρπαστική για εμένα, και χαίρομαι για τον τρόπο που λειτουργεί το timeline του παιχνιδιού, το οποίο πλησιάζει αρκετά στα γεγονότα που βρισκόμαστε τώρα στα comics. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα, νέα συναρπαστικά γεγονότα τα οποία θα ξαφνιάσουν τον κόσμο.”

The-Walking-Dead-Season-2-Episode-2-1

Ο Kirkman ανέφερε επίσης πως η πρωταγωνίστρια της δεύτερης σεζόν, η Clementine, θα επιστρέψει κατά κάποιο τρόπο στην τρίτη σεζόν. Εφόσον τα γεγονότα βρίσκονται πολύ κοντά με ότι γίνεται τώρα στα comics, ίσως δούμε μια Clementine που μεγάλωσε με τα χρόνια σε σχέση με το κοριτσάκι που ήταν στην δεύτερη σεζόν.

Η τρίτη σεζόν του The Walking Dead από την Telltale Games θα κυκλοφορήσει φέτος για το Playstation 4,  το Xbox One και το PC. Είναι επίσης πολύ πιθανό να το δούμε και σε άλλες πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ