Νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
cyberpunk cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077

Είναι γεγονός ότι μία εταιρεία σαν την CD Projekt RED έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή τα τελευταία χρόνια από μεγάλη μερίδα της gaming κοινότητας, με αποκορύφωμα την τεράστια επιτυχία που είχε ο τελευταίος της τίτλος, The Witcher 3. Η ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά που έγινε στον εν λόγω τίτλο, η επιπλέον υποστήριξη μέσω δωρεάν πρόσθετου περιεχομένου καθώς και η κυκλοφορία προσιτών DLC -των οποίων το περιεχόμενο άξιζε και με το παραπάνω το χρηματικό ποσό που διέθετε ο καταναλωτής- καθιστούν τον επόμενο τίτλο της δημοφιλούς εταιρείας πολυαναμενόμενο γεγονός. Αν και η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 αργεί ακόμα, ήρθαν στο φως ορισμένες νέες πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της CD Projekt RED!

Φανταστική δουλειά της CDPR στο Witcher 3...

Φανταστική δουλειά της CDPR στο Witcher 3…

Ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τον νέο τίτλο

Αν και η τακτική της εταιρείας είναι να τηρεί σιγή ιχθύος για το νέο της project, κάποιες πληροφορίες έγιναν γνωστές λόγω ενός αιτήματος χρηματοδότησης που κατέθεσε πρόσφατα η CD Projekt RED, προκειμένου να προχωρήσει σε κάποιες σημαντικές προσθήκες σε καίρια σημεία του νέου της παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, η CDPR αναφέρεται εκτενώς σε προσθήκες και βελτιώσεις που αφορούν τον οπτικό τομέα του νέου της τίτλου. Στόχος της εταιρείας είναι η δημιουργία όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικών και πολύπλοκων animations, εκμεταλλευόμενη τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις . Η χρήση αυτής της τεχνολογίας δεν περιορίζεται μόνο στον σχεδιασμό των χαρακτήρων, αλλά αφορά στην εξ’ολοκλήρου κατασκευή ενός open-world περιβάλλοντος με κινηματογραφικά στοιχεία που θα διέπεται από χαρακτηριστικά ‘υψηλότατων προδιαγραφών‘, με στόχο την δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το Witcher 3 και έχουν δει τον λεπτομερή σχεδιασμό του, δεν γίνεται παρά να ανυπομονούν για το τελικό οπτικό αποτέλεσμα του Cyberpunk 2077.

Πρώτα δείγματα από τον οπτικό τομέα του Cyberpunk 2077.

Πρώτα δείγματα από τον οπτικό τομέα του Cyberpunk 2077.

Νέες δυνατότητες αναφορικά με το online;

Ωστόσο, η πιο σημαντική είδηση για το νέο παιχνίδι της CD Projekt RED αφορά το online κομμάτι του, και συγκεκριμένα το multiplayer. Στο έγγραφο που διέρρευσε, η εταιρεία κάνει λόγο για χρήση τεχνολογίας που θα επιτρέψει την διάδραση μεταξύ παικτών διαφορετικών συστημάτων ψυχαγωγίας. Πρόκειται άραγε για αναφορά σε στοιχείο cross-platform, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα σε παίκτες που θα πραγματοποιήσουν την αγορά του Cyberpunk 2077 να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους ανεξαρτήτως της κονσόλας που θα το έχουν αγοράσει; Μία τέτοια κίνηση καθώς και ο τρόπος υλοποίησής της θα παρουσίαζαν σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά τις δηλώσεις developer της εταιρείας ότι ‘το Cyberpunk 2077 είναι ένα πολύ φιλόδοξο project το οποίο χρειάζεται τον χρόνο του, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα‘ δεν μένει παρά να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για τον νέο αυτό τίτλο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, χωρίς να υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία διάθεσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η CD Projekt RED ξέρει να κάνει τους fans της να ανυπομονούν για το νέο της εγχείρημα!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Witcher 3: Wild Hunt

Για: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

19 Μαΐου 2015