Νέα videos για το Dragonball Xenoverse 2 - VideoGamer.gr
unnamed file
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέα videos για το Dragonball Xenoverse 2

Όσο πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας του Dragonball Xenoverse 2, ολοένα και περισσότερα gameplay videos έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκειμένου να μας προϊδεάσουν για τις επικές στιγμές που πρόκειται να ζήσουν όλοι οι fans του διάσημου anime.

Η Bandai Namco δημοσίευσε τρία νέα videos από τον επερχόμενο τίτλο της, στα οποία έχουμε την δυνατότητα να ρίξουμε μια ματιά σε τρεις από τους κύριους πρωταγωνιστές του τίτλου αλλά και του anime. Ο λόγος για τους Goku, Vegeta και Future Gohan, οι οποίοι αναμένεται να μας εντυπωσιάσουν με το μεγάλο ρεπερτόριο των κινήσεών τους καθώς και με τις καταστροφικές ειδικές τους επιθέσεις.

O Future Gohan εντυπωσιάζει...

O Future Gohan εντυπωσιάζει…

Νέα χαρακτηριστικά για τον ιαπωνικό τίτλο

Παρά την μικρή τους διάρκεια, τα videos μας δίνουν αρκετές νέες πληροφορίες για τον τίτλο της Bandai Namco. Συγκεκριμένα, είναι εμφανής η δουλειά που έχει γίνει στον οπτικό τομέα τόσο στον σχεδιασμό των χαρακτήρων όσο και στο περιβάλλον, το οποίο μπορεί να μεταβληθεί ανά πάσα στιγμή σαν αποτέλεσμα των επικών μαχών που διαδραματίζονται. Επίσης, τα combos φαίνεται ότι εκτελούνται με περισσότερη φυσικότητα και καλύτερη ροή, επιτρέποντας την εναλλαγή μεταξύ κοντινών και μακρινών επιθέσεων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το site της εταιρείας, ο νέος τίτλος στην ανθολογία του Dragonball, θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο roster των τελευταίων χρόνων, με 70 διαθέσιμους χαρακτήρες στα versus modes του παιχνιδιού.

Απολαύστε τα παρακάτω videos και περιμένετε για μία εβδομάδα ακόμα καθώς η αναμονή φθάνει στο τέλος της. Το Dragonball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει για PS4, XBOX 1 και PC στις 28 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ