Νέα trailer και πληροφορίες για το Far Cry Primal - VideoGamer.gr
FC Primal Screenshot4
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Νέα trailer και πληροφορίες για το Far Cry Primal

Μεγάλη ημέρα όπως αποδείχθηκε ήταν η χθεσινή για το πολυαναμενόμενο Far Cry Primal, καθώς μέσα από τα Game Awards 2015, είδαμε νέο trailer, μάθαμε νέες πληροφορίες και η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα μια πρώτη ματιά από το gameplay του τίτλου.

FC_Primal_Screenshot3

Ένα νέο trailer με τίτλο Beast Master έκανε την εμφάνιση του λοιπόν και όπως καταλαβαίνετε, στον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να δαμάσουν τα άγρια θηρία και να τα χρησιμοποιήσουν ως συμμάχους τους, είτε σε μάχες είτε στο κυνήγι. Ο τρόπος με τον οποίο θα ελέγχουν τα ζώα, θα είναι παρόμοιος με εκείνον που παρουσιάστηκε στο Shangri La, στο Far Cry 4. Το συγκεκριμένο στοιχείο, όπως φαίνεται, θα είναι κύριας σημασίας στο Far Cry Primal.

Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες στο εν λόγω trailer:

Επίσης η Ubisoft έδωσε στην δημοσιότητα και ένα gameplay βίντεο διάρκειας 10 λεπτών στο οποίο εμφανίζονται πολλά στοιχεία του παιχνιδιού καθώς και μια πρώτη γεύση από τα γραφικά του. Ανακαλύψτε τις περιοχές του Oros και δείτε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να επιβιώσετε στον επερχόμενο τίτλο της Ubisoft:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ