Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Ball Fusions - VideoGamer.gr
dragonball fusion cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Ball Fusions

Οι εταιρείες ανάπτυξης μας έχουν συνηθίσει σε ανακοινώσεις μέσω των οποίων μας γνωστοποιούν την καθυστέρηση της κυκλοφορίας για τον τίτλο στον οποίο εργάζονται. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως διαφέρει, με την Bandai Namco να ανακοινώνει ότι το νέο Dragon Ball Fusions για το Nintendo 3DS θα έρθει νωρίτερα απ’ότι το περιμέναμε!

dragonball-fusion-1

Επικές μάχες στo Nintendo 3DS μέσω του Dragon Ball Fusions!

Όπως μας έγινε γνωστό μέσω δημοσίευσης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Twitter,  ο νέος Dragon Ball τίτλος δεν θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αντίθετα, η Bandai Namco ανακοίνωσε την διάθεση του νέου παιχνιδιού στις 22 Νοεμβρίου!

Πρόκειται για έναν ακόμα νέο τίτλο στο franchise των fighting παιχνιδιών που βασίζονται στο δημοφιλές ιαπωνικό manga και anime, συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα χαρακτήρες από το Dragon Ball Super, τον νέο κύκλο που προβάλλεται αυτόν τον καιρό στην ιαπωνική τηλεόραση! Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι ο δεύτερος που κυκλοφορεί μέσα στο 2016 μετά και την κυκλοφορία του Dragonball Xenoverse 2. Δεν έχουν δημοσιευτεί πολλές πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο, αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετά RPG στοιχεία στον οποίο, πέρα από το γεγονός ότι θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον δικό σας παίκτη με πολλές δυνατότητες customization, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με διαφορετικούς χαρακτήρες από τον κόσμο του δημοφιλούς anime. Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο ωστόσο είναι η δυνατότητα που έχει ο χαρακτήρας σας να ‘ενωθεί’ με χαρακτήρες όπως ο Goku, o Vegeta και ο Trunks, με τους πιθανούς συνδυασμούς να είναι πραγματικά άπειροι!

Μερικοί από τους συνδυασμούς fusion!

Μερικοί από τους συνδυασμούς fusion!

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το video μέσω του οποίου η Bandai Namco είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο την κυκλοφορία του Dragon Ball Fusions, το οποίο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους κατόχους της φορητής παιχνιδομηχανής της Nintendo να παίξουν ένα νέο παιχνίδι Dragon Ball!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ