Πολλά τα νέα για τους fans του Mass Effect - VideoGamer.gr
Mass Effect Andromeda
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πολλά τα νέα για τους fans του Mass Effect

Πάνε και έρχονται οι ειδήσεις που αφορούν την σειρά Mass Effect τον τελευταίο καιρό με την μία είδηση να έρχεται μετά την άλλη. Πρόσφατα η Bioware έδωσε στη δημοσιότητα ένα όμορφο cinematic trailer για το Mass Effect: Andromeda.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν παίρνουμε μια γεύση από την ιστορία του παιχνιδιού και φυσικά τον πλανήτη Andromeda. Εκτός από αυτό η εταιρεία μας παρουσίασε και τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού που σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει.

Αξίζει να πούμε ότι το παιχνίδι φαίνεται φανταστικό με την Bioware να μας έχει κάνει να περιμένουμε το παιχνίδι πως και πως την άνοιξη του 2017 σε PS4, Xbox One και PC. Μην βιάζεστε όμως γιατί δεν τελειώσαμε ακόμη.

mass-effect

Δίνοντας στον κόσμο το cintematic trailer του Mass Effect; Andromeda, Bioware και Microsoft αποφάσισαν να κάνουν ακόμη κάτι για τους fans αυτής της θρυλικής σειράς. Τα Mass Effect 2 αλλά και Mass Effect 3 είναι διαθέσιμα στο Xbox One μέσω της λειτουργίας του Backwards Compatibility.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν να ξαναζήσουμε την περιπέτεια αλλά και το σύμπαν του Mass Effect με αυτά τα εκπληκτικά παιχνίδια.

Τέλος εσείς μην ξεχνάτε σε αυτόν τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Watch Dogs 2 της Ubisoft σε Uplay Key για PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Mass Effect: Andromeda

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/03/17