Νέα elite χειρiστήρια ανακοινώθηκαν για το PS4 - VideoGamer.gr
ejflwkfm
· Γράφει η Δήμητρα Καψάλα

Νέα elite χειρiστήρια ανακοινώθηκαν για το PS4

Μετά την ανακοίνωση της Sony ότι το PS4 δε θα κυκλοφορήσει με Elite χειριστήρια, η Razer και η Nacon ανέλαβαν να το αναπληρώσουν, κυκλοφορόντας από ένα licenced προϊόν γι’αυτό. Και τα δύο είναι παρόμοια με αυτά του Xbox και θα κυκλοφορήσουν αγότερα μέσα στο χρόνο στην Ευρώπη, δεν έχει ωστόσο δοθεί επίσημη ανακοίνωση για άλλες περιοχές.

Το Razer Raiju

raiju-controller-front

raiju-controller-back

Το Razer Raiju έχει δύο έξτρα κουμπιά στο πίσω και κάτω μέρος του. Τα από κάτω μάλιστα, μπορούν να αφαιρεθούν. Τα κουμπιά θα έχουν επίπεδα ευαισθησίας πατήματος και θα υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να επιλέξεις σε ποια λειτουργία θα χρησιμεύουν. Τέλος, υπάρχει υποδοχή 3,5mm για ακουστικά ή headset, που συνοδεύονται από έναν μικρό πίνακα ελέγχου του ήχου στο μπροστινό κάτω μέρος του χειριστηρίου.

Το Nacon Revolution Pro

30465290722_0376346543_b

3148531-n2

Η πιο αξιοσημείωτη καινοτομία του Nacon Revolution Pro είναι ότι αντιστρέφει τις θέσεις του αριστερού analog stick με το d-pad, σαν φόρο τιμής στον ιδιαίτερο σχεδιασμό των χειριστηρίων Xbox. Στην κάτω πλευρά του έχει 4 κουμπιά συντόμευσης και όπως το Razer Raiju, έχει τη δυνατότητα επιλογής της λειτουργίας τους, με τη διαφορά ότι μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 4 προφίλ συνδιασμών ρυθμίσεων. Τα analog sticks περιγράφονται ως υπερβολικά ακριβή. Διαθέτει επίσης θύρα headset 3,5 mm καθώς και εσωτερικά εξαρτήματα τα οποία σου επιτρέπουν να ισορροπήσεις το βάρος του χειριστηρίου.

Τα χειριστήρια είναι ασύρματα και διαθέτουν ένα καλώδιο σύνδεσης με το PS4, μήκους τριών μέτρων. Η Razer και η Nacon έχουν ήδη αναρτήσει τα προϊόντα στις σελίδες τους, δεν αναφέρουν όμως τιμή και ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, οι χρήστες όμως υπολογίζουν ότι θα υπάρξει ανακοίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα. Το κοινό, ωστόσο, αναμένει ότι το χειριστήριο της Nacon θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ευρώπη, λόγω του χαρακτήρα της εταιρίας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ